Ministar Dobrović u Zadru potpisuje ugovor za izgradnju Centra za gospodarenje otpadom Ministar Dobrović u Zadru potpisuje ugovor za izgradnju Centra za gospodarenje otpadom
U ponedjeljak, 21. studenog u Maloj vijećnici Doma Zadarske županije održat će se svečano potpisivanje Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt Izgradnje Centra... Ministar Dobrović u Zadru potpisuje ugovor za izgradnju Centra za gospodarenje otpadom

U ponedjeljak, 21. studenog u Maloj vijećnici Doma Zadarske županije održat će se svečano potpisivanje Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt Izgradnje Centra za gospodarenje otpadom Biljane Donje.

Ugovor će potpisati prof. dr.sc. Slaven Dobrović, ministar zaštite okoliša i energetike, prof.dr.sc. Ljubomir Majdandžić, v.d. direktora Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost te Dino Perović, dipl.ing., direktor tvrtke Eko d.o.o. Zadar.

Ministarstvo zaštite okoliša i prirode 7. listopada 2016. godine donijelo je Odluku o financiranju projekta Izgradnje Centra za gospodarenje otpadom Biljane Donje u iznosu od 266.588.926,19 kuna, osiguranih kroz Operativni program Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020.

Ukupna vrijednost projekta CGO-a Biljane Donje, nakon završenog ocjenjivanja projektnog prijedloga, iznosi 377.326.793,56 kuna (prihvatljivih troškova), od čega je 266.588.926,19 kuna bespovratnih EU sredstava, lokalni udio (Županija, gradovi i općine na području Zadarske i južnog dijela Ličko-senjske županije) iznosi 37.732.679,36 kuna, dok je nacionalni udio (Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost) u iznosu od 73.005.188,01 kuna.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.