MINISTAR ŠUSTAR U ZADRU Učenicima dolazi poželjeti sretan početak školske godine! MINISTAR ŠUSTAR U ZADRU Učenicima dolazi poželjeti sretan početak školske godine!
Prvog dana škole, ministar znanosti, obrazovanja  i sporta Predrag Šustar provest će u Zadru. Posjetit će školu Veli Iž odakle će svim učenicima uputiti pozdrave i zaželjeti uspješan... MINISTAR ŠUSTAR U ZADRU Učenicima dolazi poželjeti sretan početak školske godine!

Prvog dana škole, ministar znanosti, obrazovanja  i sporta Predrag Šustar provest će u Zadru. Posjetit će školu Veli Iž odakle će svim učenicima uputiti pozdrave i zaželjeti uspješan početak školske godine 2016./2017.

Prije odlaska na Iž u 08.30 sati  predviđene su izjave za medije u OŠ Petra Preradovića u Zadru (Trg Petra Preradovića, Zadar).

Program na otoku Ižu predstavnici medija mogu pratiti u 10.30 sati u OŠ Zadarski otoci (Trg Damira Tomljanovića Gavrana 2) s kojom će škola Veli Iž biti povezana videolinkom, a u sklopu programa predviđeno je povezivanje s OŠ Klinča Sela koju će prvog dana škole, svečano otvoriti predsjednica RH gđa Kolinda Grabar Kitarović.

U utorak, 06. rujna u 10 sati ministar Šustar sa suradnicima obići će SŠ Vice Vlatkovića (Nikole Tesle 9c, Zadar), a u11.30 sati predviđen je posjet i obilazak OŠ Benkovac i SŠ Kneza Branimira u Benkovcu.

Program posjeta Zadru i Zadarskoj županiji završava u 13 sati obilaskom OŠ Nikole Tesle i SŠ Gračac u Gračacu.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.