MIODRAG DEMO PODRŽAO NOVOG MINISTRA: Branitelje treba zaposliti, pa će biti manje problema! MIODRAG DEMO PODRŽAO NOVOG MINISTRA: Branitelje treba zaposliti, pa će biti manje problema!
Saborski zastupnik s liste Milana Bandića, umirovljeni brigadir Miodrag Demo, dao je podršku novom ministru branitelja Tomi Medvedu. “Prošao je brojna ratišta, bio je... MIODRAG DEMO PODRŽAO NOVOG MINISTRA: Branitelje treba zaposliti, pa će biti manje problema!

Saborski zastupnik s liste Milana Bandića, umirovljeni brigadir Miodrag Demo, dao je podršku novom ministru branitelja Tomi Medvedu.

“Prošao je brojna ratišta, bio je i sa mnom u specijalnoj policiji u Rakitju i kasnije u I. gardijskoj brigadi. Smatram da je dobar i pošten čovjek koji će dobro obavljati svoj posao. Prvo treba riješiti problem šatora u Savskoj, pozvati te ljude u svoj ured i porazgovarati s njima o problemima koji ih muče.” – naglasio je.

“Mi u Zagrebu smo probleme branitelja rješavali tako što smo ih zapošljavali. Da se tako radilo u ostatku Hrvatske, problema danas ne bi bilo.” – kazao je Demo koji je i ranije u više navrata govorio kako nije dobro mladim ljudima koji su prošli rat dati mirovine.
Trebalo bi ih zaposliti, da budu korisni društvu, isticao je.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.