MLADE SNAGE Najavljuje se kandidatura Mate Lukića za gradonačelnika Zadra MLADE SNAGE Najavljuje se kandidatura Mate Lukića za gradonačelnika Zadra
Nezavisni portal Bez cenzure, objavio je informaciju kako će se i HSP-ovac Mate Lukić okušati u utrci za gradonačelnika Zadra. “Mate Lukić je sigurni kandidat... MLADE SNAGE Najavljuje se kandidatura Mate Lukića za gradonačelnika Zadra

Nezavisni portal Bez cenzure, objavio je informaciju kako će se i HSP-ovac Mate Lukić okušati u utrci za gradonačelnika Zadra.

“Mate Lukić je sigurni kandidat od desnog centra do krajnje desnice. Još je nepoznato hoće li ići kao nezavisan uz potporu nekih stranki ili kao kandidat HSP-a. Njegove šanse za ulazak u drugi krug su minimalne, ali on će zasigurno uzeti jedan zavidan postotak glasova drugom kandidatu desnog centra dr. Dukiću. Zapravo njegova kandidatura otvara maksimalni prostor kandidatu oporbe”, piše portal Bez cenzure.

Mate Lukić nije potvrdio da je siguran kandidat desnice, ali nije ni demantirao mogućnost kandidature.

“Radimo analize i razgovaramo o nadolazećim izborima. Ankete su pokazale da dobro stojimo. Ništa nije isključeno.” – kazao je kratko Lukić koji se iskazao u poslovima civilne zaštite i raznim humanitarnim akcijama zadnjih godinu dana.

Uživa popularnost među desno orijentiranim biračima, kao i mladim ljudima koji su željni novih lica u politici. Na posljednjim izborima za vijeća mjesnih odbora sa svojom ekipom ostvario je uspješan rezultat.

Lukić _609x425

mate lukic 800x415

 

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.