MONSTRUM IZ ZADRA Godinama silovao i zlostavljao malodobnu kćer, te joj napravio dijete! MONSTRUM IZ ZADRA Godinama silovao i zlostavljao malodobnu kćer, te joj napravio dijete!
Zbog teškog kaznenog djela protiv spolne slobode, odnosno rodoskvrnuća, nasilja u obitelji i povrede prava djeteta, Zadraninu u kasnim četrdesetim godinama koncem srpnja određen... MONSTRUM IZ ZADRA Godinama silovao i zlostavljao malodobnu kćer, te joj napravio dijete!

Zbog teškog kaznenog djela protiv spolne slobode, odnosno rodoskvrnuća, nasilja u obitelji i povrede prava djeteta, Zadraninu u kasnim četrdesetim godinama koncem srpnja određen je istražni zatvor, doznali su novinari Zadarskog lista.

Kako se navodi u današnjem izdanju novine, otac iz pakla završio je iza rešetaka, nakon što ga je policiji prijavila jedna njegova kći.

Pokazalo se kako ih je monstruozni otac zlostavljao godinama, psihički, fizički, a najstariju kći i seksualno. Ona je još kao maloljetnica zanijela i rodila dijete, po svemu sudeći iz tog odnosa s ocem. Batine, vrijeđanje, omalovažavanje i nezamislivo zlostavljanje za djecu iz ove višečlane zadarske obitelji bile su svakodnevica. Živjeli su nekako s tim, a majka je prešutno prelazila preko svega, kako to u većini ovakvih slučajeva i biva. Susjedstvu je bio sumnjiv odnos oca i najstarije kćeri od koje se nije odvajao, no reagirali su samo zbog buke koja je bila gotovo svakodnevna pojava u tom stanu.
Policija je pisala prijave zbog narušavanja javnog reda i mira, te zbog obiteljskog nasilja, no nisu dokučili razmjere nasilja.
Dublje nisu “kopali” ni socijalni radnici nakon što je maloljetnica iz te obitelji rodila dijete, a identitet oca ostao nepoznat. Sve to godinama se događalo u stambenoj zgradi i napučenom gradskom kvartu.

VIŠE U TISKANOM IZDANJU ZADARSKOG LISTA
 • Sanja Bašić

  17. kolovoza 2016. #1 Author

  Molim puno ime i prezime tog monstruma… A ni žena nije ništa manja spodoba. Kako jedna majka u današnje vrijeme može može svom djetetu tako nešto napraviti. Niko mi ne može reći ni uvjeriti me da nije imala izbora nešto odavno napraviti, pa i otići i spasiti tu djecu tog pakla. Njena krivnja je iste veličine ako ne i veća kao majke i žene koja je to godinama znala a nije reagirala. Zaslužuje kaznu jer je svojom šutnjom saučesnik u ovom monstruoznom djelu…

  Odgovori

  • Irena

   17. kolovoza 2016. #2 Author

   U potpunosti se slažem sa vama! Hvala sestri koja je prijavila ovaj horor i time spasila svoju obitelj. Nadam se da je beba koja je rođena u dobrim rukama i da ju okružuje samo ljubav i pažnja. Nadam se da će djeca imati svijetlu budućnost. Nadam se ponajviše da će se oporaviti djevojka koja je zaista pretrpila nezamislive strahote. Oca monstruma doživotno na robiju uz rad da sam sebe prehranjuje a ne mi porezni obveznici. Bolestan je, ali znao je što čini i nije imao milosti pervertit. A majka, nema opravdanja! Ma koliko god da je podtlačena bila..

 • Safet

  17. kolovoza 2016. #3 Author

  I sad ce dobiti 2 godine zatvora i biti pusten nakon 2 dana zbog dobrog ponasanja, pih. Dajte vi nama ime i prezime toga govneta, pa da mu mi “odvedemo” na pravi put!
  Mislim da je DOSTA lakrdije s nasim pravosuđem, te da bi narod trebao preuzeti pravdu u svoje ruke!

  Odgovori

 • Nedeljko

  17. kolovoza 2016. #4 Author

  Treba ga doživotno osuditi a i žena ništa nije bolja što je tajila treba i nju kazniti

  Odgovori

 • marina

  18. kolovoza 2016. #5 Author

  Gdje su tu bili socijalni radnici da takvom monnstrumu oduzmu i spase tu dijecu

  Odgovori

 • Ana

  19. kolovoza 2016. #6 Author

  Treba njemu odrezati onu stvar i njega i sve takve poslati na goli otok nek “tucaju” kamen.

  Odgovori

 • via magna

  23. kolovoza 2016. #7 Author

  Sve su službe zakazale.Centar za socijalnu skrb u Zadru još jednom pokazao da je katastrofa.Živa katastrofa.O policiji ne treba ni govoriti

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.