Na humanitarnom turniru “Antonio Jurjević” sudjeluju 52 ekipe! Na humanitarnom turniru “Antonio Jurjević” sudjeluju 52 ekipe!
Najavljen 1. Memorijalno-humanitarni turnir Antonio Jurjević U press centru dvorane Krešimira Ćosića najavljen je prvi memorijalno-humanitarni malonogometni turnir “Antonio Jurjević” kojeg organiziraju MNK Plovanija,... Na humanitarnom turniru “Antonio Jurjević” sudjeluju 52 ekipe!

Najavljen 1. Memorijalno-humanitarni turnir Antonio Jurjević

U press centru dvorane Krešimira Ćosića najavljen je prvi memorijalno-humanitarni malonogometni turnir “Antonio Jurjević” kojeg organiziraju MNK Plovanija, MNK Brodarica te prijatelji prerano preminulog Antonija.

Turnir je memorijalno-humanitarnog karaktera, a posvećen je iznenada preminulom prijatelju – Antoniu Jurjeviću. Odigrat će se na terenima s umjetnom travom ŠC Višnjik po futsal pravilima, a počet će 16. kolovoza 2017. u 19:00 sati.

Utakmice će se u prva dva kola igrati paralelno na dva terena zbog velikog broja momčadi, a za sada su prijavljene 52 ekipe. Na turnir će doći i momčad iz Splita, a prijave traju sve do ponedjeljka – rekao je Frane Volpi-Kobal, jedan od glavnih organizatora turnira dodajući kako će prihod od kotizacije, prodaje jela i pića te donacija ići za izgradnju spomenika Antoniu Jurjeviću te će se prikupljati pomoć i za mladu sugrađanku Petru Zrilić koja boluje od neuroblastoma nadbubrežne žlijezde.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.