Na izbore za mjesne odbore u Zadru koalicija SDP-HNS izlazi s 20 lista Na izbore za mjesne odbore u Zadru koalicija SDP-HNS izlazi s 20 lista
Povodom predstojećih izbora za članove Vijeća Mjesnih odbora Grada Zadra, predsjednik Gradskog odbora SDP-a, Antun Novoselović, poslao je priopćenje za javnost koje objavljujemo u... Na izbore za mjesne odbore u Zadru koalicija SDP-HNS izlazi s 20 lista
Povodom predstojećih izbora za članove Vijeća Mjesnih odbora Grada Zadra, predsjednik Gradskog odbora SDP-a, Antun Novoselović, poslao je priopćenje za javnost koje objavljujemo u cijelosti.
“Na izbore za Mjesne odbore koji će se održati 9. prosinca 2018. godine, koalicija SDP-HNS ide s 20 lista što je i bio naš cilj. Ovom prilikom zahvaljujemo se svim članovima, simpatizerima i nestranačkim osobama koje su prihvatile kandidature i na takav način odlučile utjecati na živote naših sugrađana u pojedinim gradskim kvartovima.

Izbori za mjesne odbore trebali bi biti i najznačajniji izbori u gradu jer direktno utječu na živote građana, no nažalost, dosadašnje iskustvo pokazalo je da su vladajući učinili sve kako bi potpuno marginalizirali ulogu mjesnih odbora.
Naša je zadaća da učinimo sve kako bismo oživjeli rad mjesnih odbora, prije svega kroz decentralizaciju sredstava iz proračuna s kojim bi upravljali vijećnici u odborima, poštujući prioritete ljudi koji tu žive te potaknuli vladajuće da slušaju potrebe građana i rade na kvaliteti života podjednako za svaki mjesni odbor.”

 

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.