Na području Općine Ražanac tri su osobe zaražene korona virusom Na području Općine Ražanac tri su osobe zaražene korona virusom
Iz Stožera civilne zaštite Općine Ražanac poslali su priopćenje za javnost koje objavljujemo u cijelosti. “Moramo Vas obavijestiti da se na području Općine trenutno... Na području Općine Ražanac tri su osobe zaražene korona virusom

Iz Stožera civilne zaštite Općine Ražanac poslali su priopćenje za javnost koje objavljujemo u cijelosti.

“Moramo Vas obavijestiti da se na području Općine trenutno nalaze 3 osobe pozitivne na Covid-19. Sukladno tome, sve nadležne službe poduzimaju epidemiološke i sve potrebne mjere. Molimo da se pozitivne osobe ne stigmatiziraju, da se ne šire neprovjerene informacije te apeliramo da se ne širi panika, da ostanete pribrani te da pratite sve službene upute i informacije.
Molimo sve da se i dalje pridržavaju svih protuepidemijskih mjera koje donosi nacionalni Stožer civilne zaštite te da se ponašaju odgovorno.
Vezano za gore navedeno, izdavanje e-propusnica će se maksimalno pooštriti, a sve prema uputama nacionalnog Stožera CZ. Molimo da ne šaljete neopravdane zahtjeve za izdavanjem e-propusnica jer će isti biti odbijeni.”

  • Josip Marelic

    16. travnja 2020. #1 Author

    Zelim vam brz oporavak i smognite snage! Puno pozdrava i pozitivnih vibracija …vidimo se uskoro dragi ljudi !!!

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.