Na Sajmu vjenčanja u Zadru ove godine sudjeluje 60 izlagača Na Sajmu vjenčanja u Zadru ove godine sudjeluje 60 izlagača
11. Festival vjenčanja u organizaciji Udruženju obrtnika Zadar i partnerstu s Ilirijom d.d. – Arsenalom, kao što smo već najavljivali održava se u subotu... Na Sajmu vjenčanja u Zadru ove godine sudjeluje 60 izlagača

11. Festival vjenčanja u organizaciji Udruženju obrtnika Zadar i partnerstu s Ilirijom d.d. – Arsenalom, kao što smo već najavljivali održava se u subotu i nedjelju, 3. i 4. ožujka 2018. godine, u Arsenalu.
60 izlagača na ovogodišnjem Festivalu, kao i svake godine prezentirati će svoje usluge i proizvode vezane uz organizaciju vjenčanja, te će posjetiteljima mladencima koji ih u dane Festivala posjete na njihovim izlagačkim pozicijama ponuditi festivalske popuste. Koji izlagači Vas očekuju na ovogodišnjem Festivalu pogledajte u letku Festivala u privitku.
Festival je otvoren za posjetitelje oba dana od 10,00 do 20,00 sati. Subotnje jutro na Festivalu vjenčanja svečano se otvara se u 12,00 sati uz popratni program. U nedjelju ujutro s početkom u 12,00 sati očekuje vas „Festivalski doručak“ i prezentacija izlagača slastičara, cateringa, sala za vjenčanja i restorana, koja je ove godine u humanitarnom tonu. Humanitarna akcija pod nazivom „Nosi mi se bijela boja“, u organizaciji je Lige protiv raka Zadar, a novčana sredstva prikupljaju se za kupnju aparata za zračenje za Opću bolnicu Zadar.
Oba dana u popodnevnom terminu posjetitelje s početkom u 18,00 sati očekuju bogate modne revije salona vjenčanica Brigita, Diora Zadar, Tiara i Wed studia Ana Milin, i salona svečanih haljina Step By Step i RR moda, koje će pratiti i zasebne revije vjenčanih buketa.
U nedjelju, 4. ožujka, nakon modne revije, u sklopu Festivala održati će se i koncert Sandija Cenova s početkom u 19,00 sati.
I ove godine za mladence smo pripremili nagradnu igru, koja je ove godine pod pokroviteljstvom Terra putovanja. Mladenci posjetitelji Festivala, oba dana će imati mogućnost popuniti kupon za sudjelovanje u nagradnoj igri, te osvojiti bračno putovanje za dvoje u Toscanu i Cinque Terre.
Cjelokupni program obogatiti će i druge atraktivne točke u programu, koje ćemo najaviti u tjednu pred sami Festival.
Zajedničkim snagama vrijednih izlagača, organizatora i partnera, te uz podršku svih sponzora i medijskih pokrovitelja ovogodišnjeg Festivala, vjerujemo kako će 11. Festival vjenčanja svojom kvalitetom, sadržajem i ponudom ponovno privući veliki broj posjetitelja.
Vidimo se na 11. Festivalu vjenčanja u Zadru!

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.