Portal Kalelarga info prvi rođendan dočekao s gotovo 30.000 lajkova – hvala vam! Portal Kalelarga info prvi rođendan dočekao s gotovo 30.000 lajkova – hvala vam!
Blagdan Svetog Roka slavio se jučer u više mjesta na području Zadarske županije, a proslavu je imao i portal Kalelarga info. Slavio se prvi... Portal Kalelarga info prvi rođendan dočekao s gotovo 30.000 lajkova – hvala vam!

Blagdan Svetog Roka slavio se jučer u više mjesta na području Zadarske županije, a proslavu je imao i portal Kalelarga info.

Slavio se prvi rođendan portala, odnosno godišnjica uspješnog rada.

Podsjetimo, prije točno godinu dana, na blagdan Svetog Roka, s radom je počeo novi zadarski portal, Kalelarga info. Dogodilo se to bez puno pompoznih najava, ali uz obećanje da ćemo izvještavati istinito, objektivno, pravovremeno i o svim temama koje zanimaju čitatelje.

Da smo u tome uspjeli, potvrđuje činjenica da portal, iako postoji svega godinu dana, samo na Facebooku prati gotovo 30 tisuća čitatelja, što je nevjerojatan uspjeh!

Takvo što nije pošlo za rukom ni jednom zadarskom portalu.

Moramo napomonuti da nema većeg priznanja za rad i trud našoj maloj, ali vrijednoj ekipi, nego kada svakodnevno vidimo stotine komentara, lajkova ili dijeljenja naših članaka.

Hvala svim čitateljima koji nam šalju fotografije i informacije s raznih događanja, proslava, fešti, ali i prometnih nesreća, požara, pogibija i sličnih ružnih događaja, o kojima također moramo izvijestiti jer su i to stvari koje zanimaju građane i žele i o tome biti informirani.

I na kraju, hvala svima koji se oglašavaju na našem portalu i koriste marketinške i PR usluge tvrtke Kalelarga info, jer zahvaljujući njima imamo financijsku stabilnost.

Idemo dalje svi zajedno!

Uredništvo…

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.