NA VIŠNJIKU Hrvatska – Francuska 1-1 nakon prvog dana, Čilić bolji od Pouillea NA VIŠNJIKU Hrvatska – Francuska 1-1 nakon prvog dana, Čilić bolji od Pouillea
Poslije prvog dana polufinalnog dvoboja Davis Cup reprezentacija Hrvatske i Francuske u zadarskoj dvorani Krešimira Ćosića rezultat je 1-1, nakon što je Richard Gasquet... NA VIŠNJIKU Hrvatska – Francuska 1-1 nakon prvog dana, Čilić bolji od Pouillea

Poslije prvog dana polufinalnog dvoboja Davis Cup reprezentacija Hrvatske i Francuske u zadarskoj dvorani Krešimira Ćosića rezultat je 1-1, nakon što je Richard Gasquet u prvom meču svladao Bornu Ćorića sa 6-2, 7-6, 6-1, a Marin Čilić izjednačio pobjedom nad Lucasom Pouilleom 6-1, 7-6, 2-6, 6-2.

Za subotnji dvoboj parova Željko Krajan je nominirao Ivana Dodiga i Marina Draganju, ali je prilično izvjesno da će se Dodigu pridružiti Marin Čilić, kao što je to bio slučaj i u dvoboju s Amerikancima u Portlandu.

Yannick Noah će ostati pri svom prvom izboru pa će važan bod Francuskoj pokušati donijeti Nicolas Mahut i Pierre-Hugues Herbert. Dvoboj parova započet će u 15 sati.

HRVATSKA – FRANCUSKA 1-1

Richard Gasquet – Borna Ćorić 6-2, 7-6 (5), 6-1
Marin Čilić – Lucas Pouille 6-1, 7-6 (4), 2-6, 6-2

Izvor: HRT Radio Zadar

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.