Načelnik Posedarja Zurak uzeo božićnicu, a djelatnicama vrtića je uskratio! Načelnik Posedarja Zurak uzeo božićnicu, a djelatnicama vrtića je uskratio!
U božićno vrijeme darivanja mnoge općine i gradovi se odlučuju na domjenke, božićna druženja i isplatu božićnica svojim djelatnicima – osim u općini Posedarje,... Načelnik Posedarja Zurak uzeo božićnicu, a djelatnicama vrtića je uskratio!

U božićno vrijeme darivanja mnoge općine i gradovi se odlučuju na domjenke, božićna druženja i isplatu božićnica svojim djelatnicima – osim u općini Posedarje, čije se vodstvo odlučilo na pomalo “nesportski” način ophođenja sa djelatnicima iz vlastitih redova.
Naime, koordinator MODES Posedarje i vijećnik skupštine Zadarske županije, Ivica Klanac, izvijestio nas je kako se u Općini Posedarje razlike među svojim djelatnicima – nekima su tako isplatili božićnice – a nekima nisu.
“Bolje rečeno, božićnice su isplaćene djelatnicima općine Posedarje, ali ne i pripadajućem dječjem vrtiću “Cvrčak”u Posedarju, koji je također u sastavu i vlasništvu općine Posedarje.
Obespravljeni djelatnici dječjeg vrtića u Posedarju smatraju da bi bilo ravnopravno i pošteno ukupnu svotu božićnica podijeliti na ukupan broj djelatnika, koji su zaposlenici općine Posedarje i pripadajućih općinskih tvrtki – a ne samo određenim i “povlaštenim” djelatnicima!
Opravdano se postavlja pitanje po kojem su se kriterijima tamošnji čelnici općine pritom povodili ?
Također napominju, nije čak stvar novca koliko osjećaja diskriminacije, zanemarnosti i osjećaja manje vrijednosti u svojoj radnoj okolini i zajednici kao građani drugog reda.” – istaknuo je Klanac.

 

 

 

 

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.