NAGRADA “SIMPLY THE BEST”  Veliko priznanje Vir turizmu i Općini Vir za organizaciju Adventa! NAGRADA “SIMPLY THE BEST”  Veliko priznanje Vir turizmu i Općini Vir za organizaciju Adventa!
Virsko općinsko poduzeće „Vir turizam“ kao organizator i Općina Vir kao sponzor dobitnici su tradicionalne godišnje nagrade „Simply the Best“ za najbolje organiziranu manifestaciju... NAGRADA “SIMPLY THE BEST”  Veliko priznanje Vir turizmu i Općini Vir za organizaciju Adventa!

Virsko općinsko poduzeće „Vir turizam“ kao organizator i Općina Vir kao sponzor dobitnici su tradicionalne godišnje nagrade „Simply the Best“ za najbolje organiziranu manifestaciju u kategoriji Adventa! Vir je ovo laskavo turističko priznanje dobio kao organizator manifestacije „Advent na Viru“ za ruralno područje Jadranske Hrvatske, a nagradu je preuzela destinacijski event menadžer poduzeća „Vir turizam“ Matea Buškulić.
„Nagrada Simply the Best najbolji je i najuspješniji primjer dobre turističke prakse u organizaciji manifestacija i svakako veliko priznanje za sve napore koje naše poduzeće i Općina Vir ulažu u poticanju i razvoju virskog turizma“, kazala je Buškulić kojoj su na današnjoj prigodnoj svečanosti u hotelu „Bluesun Kaj“ u Mariji Bistrici društvo pravili zamjenik direktora „Vir turizam“ Marino Rukavina i djelatnici Turističke agencije „Vir turizam“ Srđan Liverić i Nina Jovanović. vir_004_crop_800x450-01
Splitu je u istoj kategoriji, ali kao organizatora adventa u urbanom prostoru, također pripala nagrada, dok je u kontinentalnoj Hrvatskoj titulu očekivano odnio Zagreb te „Božićna bajka obitelji Salaj“ u Čazmi kao najbolji advent unutar ruralnog kontinentalnog prostora. U kategoriji koja individualno nagrađuje turističke djelatnike, direktorica ninske Turističke zajednice Marija Dejanović dobila je nagradu za kreativan doprinos razvoju turističke ponude lokalne zajednice.
„Simply the Best“ je tradicionalna godišnja nagrada za kvalitetu, inventivnost i kreativnost u turizmu utemeljena još 2009. godine, a zajednički je dodjeljuju UHPA – krovna udruga Hrvatskih putničkih agencija i specijalizirani turistički magazin „Way to Croatia“. Dodjeljuje se u šest kategorija od kojih je pet stalnih: ugostiteljstvo, manifestacije, putničke agencije, inovativni projekti i osoba, dok je jedna promjenjiva. U procesu predlaganja sudjeluju putničke agencije, turističke zajednice, novinari, turistički mediji, tvrtke, udruge i pojedinci iz turističko ugostiteljskog sektora, a same nagrade dodjeljuju se u okviru službenog programa turističke burze „PUT“.vir_002_crop_800x450

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.