NAKON CANNESA I MONACA Izložba u spomen na Ayrtona Sennu u Biogradu! NAKON CANNESA I MONACA Izložba u spomen na Ayrtona Sennu u Biogradu!
Nakon nautičkih sajmova Cannesa i Monaca Fondacija obitelji Ayrtona Senne odlučila je na Biograd Boat Show-u prikazati specifičan portret uspomenu na legendanog vozača Formule... NAKON CANNESA I MONACA Izložba u spomen na Ayrtona Sennu u Biogradu!

Nakon nautičkih sajmova Cannesa i Monaca Fondacija obitelji Ayrtona Senne odlučila je na Biograd Boat Show-u prikazati specifičan portret uspomenu na legendanog vozača Formule 1 .

Portret Ayrtona Senna Sempre je izradio britanski umjestnik Ian Berry. Čuveni vozač Formule bio je i zaljubljenik u nautiku.
Prije godinu dana suradnjom s britanskim umjetnikom Berry-em Ayrton Senna Institute otkrio je jedinstven portret Ayrtona Senne izrađen u cijelosti od traperica i to iznošenih traperica članova obitelji Senne kojim su simbolozirali isprepletenost svojih života i sjećanja na njega. Njegova majka bila je toliko dirnuta portretom da je odlučeno da se prikazuje svijetom u sjećanje na njega, umjesto da se proda najboljem ponuđaču.
Nakon ovog prikazivanja odnosno s krajem godine portret će biti poklonjen njegovoj majci Doni Neyde Senna.
Do sada je portret bio prikazan samo na utrkama Formule 1 te na nautičkom sjamu u Cannesu.
Nakon velikog uspjeha među nautičarima tražili su u Cannesu preporuku gdje bi ga trebalo dalje promovirati, a odgovor je bio da ga treba prikazati i u Monacu i Biogradu na Moru!

Izložba je u Hali B na Biograd Boat Show-u od 2. do 23. listopada.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.