NAKON PLENKOVIĆA Glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković dolazi u Zadar NAKON PLENKOVIĆA Glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković dolazi u Zadar
Glavni tajnik Hrvatske demokratske zajednice i predsjednik Hrvatskoga sabora, Gordan Jandroković, održat će sastanak s proširenim Županijskim odborom HDZ-a Zadarske županije. Sastanak će se... NAKON PLENKOVIĆA Glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković dolazi u Zadar

Glavni tajnik Hrvatske demokratske zajednice i predsjednik Hrvatskoga sabora, Gordan Jandroković, održat će sastanak s proširenim Županijskim odborom HDZ-a Zadarske županije. Sastanak će se održati u petak, 15.ožujka 2019.god. u prostorijama HDZ-a, Medulićeva 2, s početkom u 17.30 sati.

Podsjetimo, Božidar Kalmeta ugostio je prošli četvrtak predsjednika stranke Andreja Plenkovića u Vip dvorani na Višnjiku gdje je održan skup pred prepunom dvoranom članova.

Tom prilikom Plenković je pohvalio izvrsnu organizaciju stranke na županijskoj razini, koja je, pod vodstvom Kalmete, pobijedila i ostvarila izvrsne rezultate na svim izborima do sada.

Osim toga, istaknuti su i uspjesi postignuti zahvaljujući kontinuitetu koji stranka ima, pa se tako Zadarska županija policentrično razvijala svih ovih godina, te spada među najuspješnije u Hrvatskoj.

Kalmeta je pri tome zahvalio svima koji su dali svoj doprinos u tome, načelnicima i gradonačelnicima, kao i bivšim županima.

Predsjednik stranke Plenković imao je samo riječi hvale za ovu stranačku organizaciju.

IMG_20190307_191513-960x1280

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.