NAKON ZATVARANJA SUPERNOVE Oživio Trgovinski centar na Relji, počele gužve! NAKON ZATVARANJA SUPERNOVE Oživio Trgovinski centar na Relji, počele gužve!
Ovih dana sve je življe u Trgovinskom centru Relja – Zadrani koji su ranije kupovali i šetali po Supernovi, pomalo se prebacuju ovamo. Tako... NAKON ZATVARANJA SUPERNOVE Oživio Trgovinski centar na Relji, počele gužve!

Ovih dana sve je življe u Trgovinskom centru Relja – Zadrani koji su ranije kupovali i šetali po Supernovi, pomalo se prebacuju ovamo.

Tako je tinekom proteklih nekoliko dana bilo gužve u garaži, bilo je teško pronaći slobodno mjesto za parkirati vozilo, a porast prometa bilježe i trgovine, te ugostiteljski objekti. Neki od njih čak su produžili i radno vrijeme.

Što će biti sa Supernova centrom, još se ne zna, nagađa se i o mogućnosti rušenja i gradnje iznova. Do tada se građani koji su tamo kupovali i obilazili ugostiteljske objekte snalaze, a hoće li centar na Relji u potpunosti zaživjeti i zamijeniti Supernovu – ostaje za vidjeti.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.