NASTAVLJENO SUĐENJE Daruvarac se na sudu izjasnio da je kriv NASTAVLJENO SUĐENJE Daruvarac se na sudu izjasnio da je kriv
Darko Kovačević Daruvarac nekoliko minuta prije 12 sati stigao je na Općinski sud u Zadru gdje se nastavilo suđenje za premlaćivanje djevojke u kafiću. Danas... NASTAVLJENO SUĐENJE Daruvarac se na sudu izjasnio da je kriv

Darko Kovačević Daruvarac nekoliko minuta prije 12 sati stigao je na Općinski sud u Zadru gdje se nastavilo suđenje za premlaćivanje djevojke u kafiću. Danas se na sudu izjasnio krivim.

”Kovačević je iznio svoju obranu i ono što je drugačije u odnosu na ranije je da se izjasnio da je kriv”, rekao je odvjetnik pretučene djevojke Milan Petrušić, dodajući da se optuženik tereti za kaznena djela prijetnje i tjelesne ozlijede.

”Sud je ponovio postupak, prošao je sve svjedoke, bilo ispitivanjem, bilo čitanjem iskaza. Saslušao je vještake. Odluka je da se sutra u 8:45 sati nastavlja odlukama Suda o dokaznim prijedlozima i pretpostavimo završnim riječima stranaka”, kaže odvkjetnik.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.