NATJECANJE UČENIKA Klaudio Radović i Dino Vučetić najbolji automehaničari u Hrvatskoj! NATJECANJE UČENIKA Klaudio Radović i Dino Vučetić najbolji automehaničari u Hrvatskoj!
U Strukovnoj školi Vice Vlatkovića – Zadar održano je Državno natjecanje učenika u zanimanju automehatroničar/automehaničar na kojem je nastupilo 12 učenika koji su to... NATJECANJE UČENIKA Klaudio Radović i Dino Vučetić najbolji automehaničari u Hrvatskoj!

U Strukovnoj školi Vice Vlatkovića – Zadar održano je Državno natjecanje učenika u zanimanju automehatroničar/automehaničar na kojem je nastupilo 12 učenika koji su to pravo stekli uspjehom na međužupanijskim natjecanjima održanima u Slavonskom Brodu, Zadru i Zagrebu.

Natjecanje je održano 27. i 28. travnja, a sastojalo se od pisanog testa iz stručno-teorijskih sadržaja koji je donosio maksimalno 35 bodova te praktičnog dijela na kojem su učenici trebali pomoću dijagnostičkog uređaja pronaći kvar na vozilu te isti otkloniti odnosno vozilo dovesti u vozno stanje. Praktični dio natjecanja donosio je maksimalno 65 bodova.

Na kraju dvodnevnog natjecanja postignuti su slijedeći rezultati:
1. Dino Vučetić 98 bodova – Strukovna škola Vice Vlatkovića Zadar
2. Klaudio Radović 92 boda – Strukovna škola Vice Vlatkovića Zadar
3. Romano Karavdić 88,5 bodova – Elektrostrojarska obrtnička škola Zagreb
Mentori dva prvoplasirana učenika iz Strukovne škole Vice Vlatkovića bili su Ante Frleta koji ih je spremao za stručno-teorijski dio te Dubravko Jakšić koji ih je spremao za praktični zadatak.

Zahvaljujući sponzorima natjecanja (VIP, Tokić d.o.o., Chipoteka, Adriatic info d.o.o., BELMET 97, Primat d.o.o.) učenici i mentori dobili su medalje i nagrade.

 

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.