NEGATIVAC Longinu zamjerili naplatu parkinga bolesnima: ‘Neće više dobiti glas’ NEGATIVAC Longinu zamjerili naplatu parkinga bolesnima: ‘Neće više dobiti glas’
Proteklih pet dana naši sugrađani koji su zbog zdravstvenih problema dolazili u novootvorenu zadarsku Polikliniku bili su prisiljeni plaćati parking, a ta odluka donijeta... NEGATIVAC Longinu zamjerili naplatu parkinga bolesnima: ‘Neće više dobiti glas’

Proteklih pet dana naši sugrađani koji su zbog zdravstvenih problema dolazili u novootvorenu zadarsku Polikliniku bili su prisiljeni plaćati parking, a ta odluka donijeta je na prijedlog zadarskog župana Božidara Longina koji je na sjednici Županijske skupštine kazao kako “ispred Bolnice i Poliklinike treba konačno uvesti reda”. S obzirom da je Zadarska županija osnivač Opće bolnice Zadar, Upravno vijeće je izglasalo odluku suglasno želji župana.

Ogorčeni građani izvrijeđali župana

Građani su itekako ogorčeni na ovu odluku. U komentarima na Facebook stranici portala Kalelarga info iznijeli su svoje stavove, a mnogi od njih su izvrijeđali župana Longina.

Svi još pamte kako je Longin prošle godine više puta odlazio na sedmodnevna putovanja u Kinu, gdje je o trošku nas građana uživao u luksuzu, pa smatraju da naplata parkinga bolesnim ljudima ispred bolnice i Poliklinike nije dobar način da se u proračun prikupi novac. Mogao je Longin malo štedjeti na sebi. Nakon što smo se raspisali o njegovim putovanjima i uživanju u luksuzu o trošku nas građana, Longin otada nije više išao u Kinu, što je dobra vijest.

No njegov imidž je narušen, postao je definitivno najnepopularniji HDZ-ovac u Zadarskoj županiji, a dokaz tomu je i činjenica da je HDZ na izborima za mjesne odbore održanim prije par mjeseci najteži poraz doživio upravo u mjesnom odboru Puntamika u kojem živi Longin.

Najomraženiji HDZ-ovac, a ni stranački kolege ga ne podnose

On je, osim toga, omražen i među svojim stranačkim kolegama, čije je zasluge dosta dugo u plaćenim intervjuima po medijima pripisivao sebi, dok nismo javno upozorili na to čija je zasluga koji projekt i naveli kako se Longin kiti tuđim perjem, prisvaja projekte u Zadru i županiji oko kojih su se namučili drugi ljudi, a ne on.

Uz to, njegovim stranačkim kolegama nije se svidjelo što se proglasio nasljednikom Božidara Kalmete i kroz pojedine medije svojedobno provukao priču kako upravo on preuzima Županijski odbor HDZ-a.

Naime, Županijski odbor i dalje ima svog predsjednika koji, kao što svi znaju, uživa veliko povjerenje i članova stranke i predsjednika Andreja Plenkovića, pa je Longin kako se u narodu kaže – “spremao ražanj, a zec bio u šumi”.  U konačnici, u Županijskom odboru HDZ-a su brojni istaknuti članovi stranke, uspješni gradonačelnici i načelnici općina, saborski zastupnici i drugi ljudi bez ikakvih mrlja u karijeri, nisu nikoga prebili, nisu nikome nosili nikakve torbe nelegalnog novca, nisu omraženi među narodom, ne lobiraju da se Zadar rasprodaje Turcima, pa nije jasno kako je Longin brže bolje zaključio da bi pored svih njih upravo on mogao biti novi vođa HDZ-a kojeg nitko ni ne traži.

Ambiciozan i nestrpljiv

Stoga je jasno da je Longin zapravo brzoplet, nestrpljiv, valjda jer je na pragu sedmog desetljeća života, pa računa da nema puno vremena, a zahvaljujući svemu tome napravio je puno pogrešaka koje je nemoguće ispraviti.

O tome kakav ugled među građanima zadarski župan uživa, posebno nakon uvođenja plaćanja parkinga za bolesne ljude – pročitajte u nastavku, u komentarima građana.

Screenshot_20190605_195314_com.opera.browser-01

Screenshot_20190605_201012Screenshot_20190605_201222Screenshot_20190605_201448Screenshot_20190605_201650 Screenshot_20190605_201628Screenshot_20190605_201837Screenshot_20190605_201953 Screenshot_20190605_202009Screenshot_20190605_202213 Screenshot_20190605_202249

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.