NEODGOVORNO Četiri doktora došla s putovanja i rade s pacijentima u bolnici NEODGOVORNO Četiri doktora došla s putovanja i rade s pacijentima u bolnici
Na konferenciji za medije održanoj jutros u Županiji ravnatelj Opće bolnice Zadar, Željko Čulina potvrdio je da su se s putovanja iz inozemstvo vratila... NEODGOVORNO Četiri doktora došla s putovanja i rade s pacijentima u bolnici

Na konferenciji za medije održanoj jutros u Županiji ravnatelj Opće bolnice Zadar, Željko Čulina potvrdio je da su se s putovanja iz inozemstvo vratila 4 liječnika i 7 drugih bolničkih zaposlenika, te da nisu bili u samoizolaciji već su nastavili raditi s pacijentima.

“Bili su na putovanjima u zadnjih 14 dana, a liječnici su bili u Europskoj uniji. Nisu bili u samoizolaciji jer su prošli granicu i nisu dobili papir da moraju u samoizolaciju.” – kazao je Čulina.

Podsjetimo, ministar zdravstva, Vili Beroš, zatražio je podatke od svih bolnica o putovanjima u inozemstvo, nakon što se ispostavilo da neki liječnici iz Zagreba imaju korona virus koji nisu dobili od pacijenata.

Ovo je prilično neodgovorno ponašanje zadarskih liječnika, bez obzira što tvrde da nemaju simptome.

stožer 800x415

 • Anonimno

  18. ožujka 2020. #1 Author

  A i tako je mali broj odgovorni doktora u Zadarskoj bolnici

  Odgovori

 • Anonimno

  18. ožujka 2020. #2 Author

  bahatost, oduzeti im licencu

  Odgovori

 • Anonimno

  18. ožujka 2020. #3 Author

  Ima i takvih nažalost,ali većina doktora u bolnici su odlični.

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.