NEPOTIZAM Direktor Lenko Ugrinić zaposlio bez natječaja pet članova svoje obitelji u Nasade! NEPOTIZAM Direktor Lenko Ugrinić zaposlio bez natječaja pet članova svoje obitelji u Nasade!
Na sjednici Gradskog vijeća, prilikom rasprave o izvješću grdaske tvrtke Nasadi d.o.o., SDP-ova vijećnica Irena Dragić iznijela je podatke prema kojima je direktor Lenko... NEPOTIZAM Direktor Lenko Ugrinić zaposlio bez natječaja pet članova svoje obitelji u Nasade!

Na sjednici Gradskog vijeća, prilikom rasprave o izvješću grdaske tvrtke Nasadi d.o.o., SDP-ova vijećnica Irena Dragić iznijela je podatke prema kojima je direktor Lenko Ugrinić zaposlio bez natječaja pet članova svoje uže obitelji u tvrtku kojoj je na čelu!
Osim toga, optužila ga je da su on i njegova izvršna zamjenica Zrinka Prusac sebi kupili grobnice udijelu koji je zaštićeni spomenik kulture i to po bagatelnoj cijeni od 30.000 kuna, dok drugi ljudi čekaju po 10 i više godina na listama i ne mogu doći do grobnice.
Ugrinić je odgovorio da je papirologija sređena, te da nema razloga da i on sebi ne kupi grobnicu.
Sabina Glasovac je kazala kako bi nakon ovog trebao dati ostavku, ili da bi gradonačelnik kalmeta trebao smijeniti i njega i članove nadzornog odbora tvrtke Nasadi.
Elvira Sterle, predsjednica Kluba vijećnika HDZ-a rekla je da je neozbiljno tražiti ostavku nekoga dok nije saslušan i dok nisu utvrđene činjenice.
“To je smiješno gospođo Dragić!” – naglasila je.
Irena Dragić joj je odgovorila kako je žalosno da ona opravdava kriminal čovjeka kojeg je njena stranka postavila i to nakon što je priznao kušnju grobnice.
“Kako je građanima koji ovo gledaju, a nemaju mogućnost 20 godina kupiti grobnicu. Branite ovdje kriminal.”

 

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.