NESTAO SIN DR. IVANA BLAIĆA Neutješni otac u suzama moli za njegov povratak NESTAO SIN DR. IVANA BLAIĆA Neutješni otac u suzama moli za njegov povratak
Najteže trenutke u životu posljednjih dana proživljava poznati liječnik, specijalist neurokirurgije, koji je godinama radio u zadarskoj Općoj bolnici – dr. Ivan Blajić. Skromni... NESTAO SIN DR. IVANA BLAIĆA Neutješni otac u suzama moli za njegov povratak

Najteže trenutke u životu posljednjih dana proživljava poznati liječnik, specijalist neurokirurgije, koji je godinama radio u zadarskoj Općoj bolnici – dr. Ivan Blajić.

Skromni i samozatajni liječnik, dobitnik nagrade Zadarske županije za životno djelo, koji je operirao tisuće ljudi, te zahvaljujući njemu nisu vezani uz invalidska kolica ili krevet, u nedjelju je policiji prijavio nestanak 18-godišnjeg sina Ivana.

U trenutku nestanka bio je odjeven u sive hlače, smeđu košulju kratkih rukava, tamno smeđu jaknu i tamne tenisice. Visok je 185 centimetra, ima smeđu kovrčavu kosu i oči.

Ivan je učenik četvrtog razreda 11. gimnazije Zagreb. U potragu su se uključili i njegovi školski kolege, te odlijepili grad plakatima s njegovom slikom.

Nesretni otac očajan je u suzama, putem medija moli sina da mu se javi i da se vrati kući.

Mladić je u prosincu ostao bez majke, koja je preminula nakon duge i teške bolesti.

Ivan sa sobom nije ponio torbu ni novac, pa se otac brine da mu se nešto dogodilo.

S obzirom da je dr. Blajić dugo živio u Zadru, i njegov sin je ovdje imao prijatelje. Ako netko ima bilo kakvu informaciju, neka javi policiji na broj 192.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.