Nogometaši Zadra počeli pripreme za proljetni dio sezone Nogometaši Zadra počeli pripreme za proljetni dio sezone
Na stadionu Stanovi počele su pripreme nogometaša Zadra za proljetni dio sezone 2017./18. Prvoj prozivci trenera Vjerana Simunića odazvalo se 26 igrača, među kojima... Nogometaši Zadra počeli pripreme za proljetni dio sezone

Na stadionu Stanovi počele su pripreme nogometaša Zadra za proljetni dio sezone 2017./18. Prvoj prozivci trenera Vjerana Simunića odazvalo se 26 igrača, među kojima su i neka nova lica, koja će uskoro biti i službeno predstavljena javnosti.

– Odradit ćemo paklene pripreme, jer će pakleno biti i ono što nas očekuje od kraja veljače, kada kreće drugi dio natjecanja u 3. HNL jug. Očekujem maksimalan angažman i ozbiljnost od prvog dana. Moramo jako dobro trenirati, uigrati se i pripremiti kako bismo spremni krenuli u lov za mjestima koja vode u Drugu HNL. Kako sam već više puta naglasio, ići ćemo korak po korak, iz utakmice u utakmicu, s ciljem da iz svake izvučemo maksimum i da se polako penjemo na tablici. Vjerujem da u konačnici možemo ostvariti ono što smo zacrtali – kazao je Simunić.

Igračima se obratio i Svetko Ćustić, direktor Kluba.

– Bez obzira što u prvom dijelu sezone nismo polučili rezultat koji smo očekivali, naš plan ostaje isti – borba za Drugu ligu. U prijelaznom razdoblju smo se ekipirali, pojačali i mislim da sada imamo snagu za to napraviti. Nadam i vjerujem da ćete svojim igrama na terenu to i potvrditi. Želim vam zdravlje, sreću i dobre pripreme, koje će biti temelj za uspjeh – poručio je Ćustić.

Popis igrača na prvom okupljanju: Tomo Gluić, Karlo Jurjević, Ivan Jović, Jure Jerbić, Ante Sarić, Mario Jurjević, Roberto Viduka, Matteo Pranić, Josip Jurjević, Karlo Torbarina, Kristijan Jurić, Vedran Smokrović, Dragan Župan, Ivan Tokić, Josip Anić, Paulo Colić, Mateo Verunica, Josip Gagula, Mateo Rončević, Branko Čubrilo, Tarik Handžić, Marko Grbavica, Vinko Petković, Luka Zdrilić, Ivan Ninčević i Mateo Šušak.

Prva službena utakmica na rasporedu je 24. veljače, kada na Stanove u sklopu 15. kola 3. HNL jug stiže Primorac iz Stobreča, a popis pripremnih utakmica bit će objavljen uskoro.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.