Nova Miss Zadarske županije je Iva Mijolović Nova Miss Zadarske županije je Iva Mijolović
U Teatro baru sinoć je izabrana Miss Zadarske županije, a najljepšom je proglašena Iva Mijolović. Prvom pratiljom proglašena je Luciana Vulić ,a drugom Tina Ković. Prekrasnih jedanaest ljepotica... Nova Miss Zadarske županije je Iva Mijolović
U Teatro baru sinoć je izabrana Miss Zadarske županije, a najljepšom je proglašena Iva Mijolović.
Prvom pratiljom proglašena je Luciana Vulić ,a drugom Tina Ković.
Prekrasnih jedanaest ljepotica natjecalo se za titulu najljepše, a poznato je da su sve dosadašnje pobjednice zadarske županije jako visoko kotirale u finalima Miss Hrvatske stoga je vladalo veliko zanimanje za ovim izborom.
Djevojke su nosile nove kolekcijama poznatih dizajnera Zorana Aragovićakoji nam je predstavio urbanu liniju “Bite my Style” , Ivanu Jurić , Ellu Dušević, Galko i butik My Life.
Za predivan izgled finalistica pobrinula se kozmetika  Ziaja kozmetika, make up potpisuje brand Diego della Palma, a sinoć je bio i predstavljen predivan miris sa potpisom poznatog branda Guerlain ” “Mon Guerlain Bloom of rose” koji je sve oduševio svojim mirisnim akordima.
U glazbenom programu nastupili su Antonija Šola i klapa Puntamika. a prekrasna Iva Mijolović kreće u velike pripreme za finale Miss Hrvatske koje se održava krajem kolovoza u Malom Lošinju na Kvarneru.
Miss Zadarske županije osvojila je i bogate poklone među kojima su Ziaja kozmetika, Guerlain, Dieggo della Palma, Trussardi, prekrasnu ogrlicu zlatarnica i srebrnarnica Dominik, Lovely bagsl, kreaciju Elle Dušević, paket Maraske, sliku akademskog slikara Hrvoja Puškarića i mnoge druge.
_DSC3012-533x800
_DSC3594-533x800
_DSC3806-800x533

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.