Nova web stranica Turističke zajednice općine Bibinje – www.visitbibinje.com! Nova web stranica Turističke zajednice općine Bibinje – www.visitbibinje.com!
Turistička zajednica općine Bibinje objavila je novu web stranicu www.visitbibinje.com na kojoj je predstavljena turistička ponuda Bibinja. Nova web stanica dostupna je na hrvatskom,... Nova web stranica Turističke zajednice općine Bibinje – www.visitbibinje.com!

Turistička zajednica općine Bibinje objavila je novu web stranicu www.visitbibinje.com na kojoj je predstavljena turistička ponuda Bibinja. Nova web stanica dostupna je na hrvatskom, engleskom, njemačkom i talijanskom jeziku, donosi detaljan pregled povijesti i kulturne baštine Bibinja, događanja, smještajnu ponudu i druge važne turističke informacije koje će olakšati odmor svim posjetiteljima.

Informacije dostupne na 4 jezika

Osim gostiju velike koristi imati će i privatni iznajmljivači koji lako mogu pronaći sve informacije važne za njihovo poslovanje sa samo jednim klikom.
„Sretni smo što smo objavili novu web stranicu koja vizualno prati brend identitet koji stvaramo uz našu „Tradicionalno šarmantnu“ turističku priču Bibinja koja će i na ovaj način dati doprinos u promidžbi Bibinja i destinacijskih vrijednosti na turističkoj karti.“ – izjavio je Jure Fuzul, direktor Turističke zajednice općine Bibinje.

Šarm i gostoljubivost Bibinja

“Cijelu ovu priču gradimo uz veliku podršku Općine Bibinje na čelu sa načelnikom Brunom Bugarijom čija je zajednička vizija da Bibinje uistinu bude destinacija koja će se razvijati kroz aspekte održivog turizma i destinacija koja će se i dalje isticati svojim šarmom i gostoljubivošću.” – naglasio je Jure Fuzul.

Jure Fuzul 800x432

Direktor Jure Fuzul: “Nova web stranica doprinijet će u promidžbi Bibinja i destinacijskih vrijednosti na turističkoj karti”

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.