Novi predsjednik NHR Zadarske županije Dalibor Barešić; Čestitala mu Bruna Esih Novi predsjednik NHR Zadarske županije Dalibor Barešić; Čestitala mu Bruna Esih
Dana 22.06.2019. godine s početkom u 11.00 u općinskoj vijećnici u Poličniku održana je osnivačka skupština NHR-a Zadarske županije. Skupštini su nazočili delegati iz... Novi predsjednik NHR Zadarske županije Dalibor Barešić; Čestitala mu Bruna Esih
Dana 22.06.2019. godine s početkom u 11.00 u općinskoj vijećnici u Poličniku održana je osnivačka skupština NHR-a Zadarske županije. Skupštini su nazočili delegati iz 12 općinskih organizacija te delegati gradskih organizacija gradova Pag, Biograd, Benkovac i Zadar.
Skupu je nazočila i predsjednica stranke gđa. Bruna Esih koja se prisutnima obratila s nekoliko prigodih riječi. Dosadašnji koordinator stranke Vladimir Kovačević iznio je podatke o radu koordinacije a nakon toga pristupilo se izboru stranačkih tijela.
Za predsjednika podružnice izabran je gospodin Dalibor Barešić iz Draga, za zamjenika predsjednika gospodin Dario Perković iz Ljupča, za tajnika gospodin Stipe Bjeliš iz Zadra, a za rizničara gđa. Božica Nimac iz Lišana Ostrovičkih. Još su izabrani i članovi Izvršnog te Nadzornog odbora.
U svom pozdravnom govoru novi predsjednik Dalibor Barešić zahvalio se dosadašnjem koordinatoru na trudu i angažmanu oko podizanja općinskih organizacija i pozvao na zajedništvo kao nužan preduvjet daljnjeg političkog djelovanja.
NHR-Poličnik 2-800x475

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.