Obavijest o prikupljanju podataka za groblja Kožino, Crno i Ploča Obavijest o prikupljanju podataka za groblja Kožino, Crno i Ploča
Sukladno odredbama članka 2.,10. i 16. Zakona o grobljima (NN 19/98 i 50/12), Odluci o upravljanju i održavanju groblja na području Grada Zadra i... Obavijest o prikupljanju podataka za groblja Kožino, Crno i Ploča

Sukladno odredbama članka 2.,10. i 16. Zakona o grobljima (NN 19/98 i 50/12), Odluci o upravljanju i održavanju groblja na području Grada Zadra i Odluci o komunalnim djelatnostima, tvrtki Nasadi d.o.o. povjereno je upravljanje i održavanje groblja na području Grada Zadra.
Obavještvamo korisnike da je u tijeku prikupljanje podataka o korisnicima grobnica na grobljima: Kožino, Crno i Ploča.
Mjesni odbor Kožino, Mjesni odbor Crno i Mjesni odbor Ploča dostavili su Nasadima d.o.o. podatke o korisnicima grobnih mjesta, koje su imali u svojoj evidenciji.
Prikupljeni podaci dostupni su u uredu na Gradskom groblju u Zadru.
U cilju ustrojavanja vjerodostojne dokumentacije molimo korisnike grobnih mjesta na grobljima Kožino, Crno i Ploča da izvrše uvid u prikupljene podatke, kao i da nam dostave ažurirane podatke o korisnicima grobnica i ukopanim pokojnicima, u uredu Gradskog groblja Zadar svakom radnim danom od 07:00 do 15:00 sati.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.