OBITELJ IZ BELGIJE OPORAVLJA SE OD OZLJEDA I PREKLINJE: Molimo vas pomozite nam naći psa! OBITELJ IZ BELGIJE OPORAVLJA SE OD OZLJEDA I PREKLINJE: Molimo vas pomozite nam naći psa!
Godišnji odmor i dugo očekivano ljetovanje pretvorilo se u noćnu moru za obitelj s malodobnom djecom iz Belgije nakon što su doživjeli prometnu nesreću... OBITELJ IZ BELGIJE OPORAVLJA SE OD OZLJEDA I PREKLINJE: Molimo vas pomozite nam naći psa!

Godišnji odmor i dugo očekivano ljetovanje pretvorilo se u noćnu moru za obitelj s malodobnom djecom iz Belgije nakon što su doživjeli prometnu nesreću nedaleko od Jasenica.

Završili su u bolnici, kamo su nakon sudara odvezeni vozilom Hitne medicinske pomoći, a u skršenom automobilu ili u blizini ostao je njihov kućni ljubimac.

Čim su došli k sebi, obratili su se volonterima Zadarskog azila koji su pokrenuli potragu i zamolili za pomoć medije. Vlasnici su ponudili 300 eura onome tko im dovede psa ili im da informaciju gdje se on nalazi, međutim bezuspješno.

S obzirom da su njihova djeca izuzetno vezana za psa i privrženi mu, gospođa Natalie se obratila portalu Kalelarga info i zamolila da još jednom objavimo članak o tome da psa i dalje traže.

“Obitelj i dalje čeka Koru, bez njega naša obitelj nije potpuna. Djeca neutješno plaču za njim, nedostaje im. Zadnje vijesti koje imamo su da je viđen u Posedarju, u caffe baru Luna. Molimo vas objavite još jedan članak o tome, radi naše djece. Platit ćemo 300 eura onome tko nam ga vrati.” – kazala je gospođa Natalie.

13680312_10208942518032958_7550692613710217010_o-800x450

 • Mirjana

  31. srpnja 2016. #1 Author

  Ljudi KORA JE MUSKI PAS A VI NOVINARI PISETE STALNO U ZENSKÓ RODU, ZENA JE MOLILA DA SE ISPRAVI , NITKO NE TRŽA, NITI JE ISPRAVIO ZADARSLI AZIL .

  Odgovori

 • Yvonne Marie

  1. kolovoza 2016. #2 Author

  Prekrasno da se djeca i obitelj oporavljaju. Nadam se da su već sami otišli na mjesto nesreče ili u mjesta izmeđ dionice autoceste na kojoj se nereća dogodil.a. Pas će prepoznati glasove djece i pojavit će se odnekud. Ako nemaju prijevoz, molim građane dobre volje ili službene institucije da im ponude prijevoz. Sve za osmijeh na dječjem licu!

  Odgovori

  • ANNET

   2. kolovoza 2016. #3 Author

   DA, mOLIM VAS POMOZITE JIM!! PAS JE ENGDE TAmO!! ILI GA NeKO UZEO, ?? ZATO POLEPITE PLAKATE!!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.