Obnovljeno i vježbalište u ŠC Višnjik, građani ga mogu koristiti Obnovljeno i vježbalište u ŠC Višnjik, građani ga mogu koristiti
Nakon rekonstrukcije i obnove atletske staze i otvorenih sportskih terena za košarku, odbojku i nogomet danas je završila i obnova vježbališta u ŠC Višnjik... Obnovljeno i vježbalište u ŠC Višnjik, građani ga mogu koristiti

Nakon rekonstrukcije i obnove atletske staze i otvorenih sportskih terena za košarku, odbojku i nogomet danas je završila i obnova vježbališta u ŠC Višnjik koje građani od danas također mogu koristiti. Na vježbalište je postavljena kombinirana podloga tartana i umjetne trave, postavljena je rasvjeta, a na sve prepreke stavljen je novi sloj boje.
Završetkom obnove ovog vježbališta, u ŠC Višnjik u planu je i izgradnja još jednog, novog vježbališta na otvorenom za street workout i izgradnja dodatnog polivalentnog igrališta za mali nogomet kojeg bi u ljetnim mjesecima koristili i rukometaši.
Radit će se po fazama, najprije će se izgraditi teren za mali nogomet i rukomet, a nakon toga vježbalište za street workout. Radovi bi trebali početi za mjesec dana, krajem srpnja.

vjezbaliste (12)-800x533

vjezbaliste (1)_crop_800x450

vjezbaliste (4)_crop_800x450

vjezbaliste (2)-800x533

vjezbaliste (3)-800x533

 

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.