OD PROBLEMA S PODSTANAROM DO METKA U ČELO Liječnici pokušavaju spasiti život Dadi Šparu! OD PROBLEMA S PODSTANAROM DO METKA U ČELO Liječnici pokušavaju spasiti život Dadi Šparu!
Primanje podstanara na svoje imanje za Dadu i Marinu Špar pretvorilo se u pravi horor. Liječnici se u ovom trenutku bore za život 46-godišnjeg... OD PROBLEMA S PODSTANAROM DO METKA U ČELO Liječnici pokušavaju spasiti život Dadi Šparu!

Primanje podstanara na svoje imanje za Dadu i Marinu Špar pretvorilo se u pravi horor. Liječnici se u ovom trenutku bore za život 46-godišnjeg Dade, u kojeg je pucao 14 godina stariji muškarac.

Ovaj incident vuče iza sebe povijest međusobnih sukoba i sudske parnice koje je obitelj Špar imala s njemačkim državljaninom Geraldom Schullom kojem su iznajmili kuću i okolni teren u Ruplju prije dvije godine. On je tamo namjeravao uzgajati pse i smilje.

U tu svrhu izvodio je građevinske zahvate kojima se obitelj Špar protivila. Došlo je do međusobnih sukoba i problema, brojnih prijava policiji, te sudskih postupaka. Schull je tvrdio da je imao sve suglasnosti obitelji Špar za građevinske radove kojima je pristupio, dapače, da su i oni sudjelovali u njima i pomagali mu, dok su oni tvrdili da je bez njihova znanja pregradio zidove kuće i napravio brojne promjene s kojima nisu bili suglasni.

Na kraju su ga izbacili sa svog imanja, spremili mu njegove stvari, a jedino su na imanju ostali psi, njih 20-ak.

O njima se skrbio prijatelj Geralda Schulla.

Sukob i problemi kulminirali su jučer, kada je vatrenim oružjem ustrijeljan Dado Špar. Sve ovo teško podnosi njegova supruga Marina koja se već duže vrijeme liječi od karcinoma, te njihovo troje djece.

Policija još uvijek istražuje okolnosti događaja, a liječnici se bore za život teško ranjenog Špara.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.