Od srijede ponovo se organiziraju dječji rođendani na bazenu na Višnjiku Od srijede ponovo se organiziraju dječji rođendani na bazenu na Višnjiku
Nakon postupnog popuštanja mjera Stožera Civilne zaštite RH-e i otvaranja bazenskoga plivališta u ŠC-u uz ostale aktivnosti i sadržaje, ponovno će se od srijede, 20.... Od srijede ponovo se organiziraju dječji rođendani na bazenu na Višnjiku

Nakon postupnog popuštanja mjera Stožera Civilne zaštite RH-e i otvaranja bazenskoga plivališta u ŠC-u uz ostale aktivnosti i sadržaje, ponovno će se od srijede, 20. svibnja 2020. organizirati i proslave dječjih rođendana. ŠC Višnjik taj sadržaj uveo je prije nekoliko godina i uspješnu ga provodi, na veliko zadovoljstvo mališana i njihovih roditelja.

Svi zainteresirani mogu se informirati i javiti svaki dan na telefon 494 – 866, e-poštom na adresu [email protected] ili osobno na recepciji plivališta.

Zbog velikog interesa djece i roditelja uvedeni su i dodatni termini za organiziranje nezaboravnih proslava uz napuhance, mini vaterpolo, štafete i ostale zanimljive igre u vodi.
Dječji rođendani će biti održavani i preko tjedna, radnim danima od ponedjeljka do petka po povoljnijoj cijeni od 650,00 kuna za skupinu do 15 djece koja uključuje igre na bazenu, animaciju, piće i grickalice, pozivnice i fotografije s rođendana na cd-u.

Cijena organizacije dječjih rođendana vikendom, odnosno subotom i nedjeljom je 750,00 kuna.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.