ODLIČAN KONCERT Klapa Cambi proslavila 30. rođendan u Arsenalu ODLIČAN KONCERT Klapa Cambi proslavila 30. rođendan u Arsenalu
S koncertom u Zadru klapa Cambi iz Kaštel Kambelovca nastavila je s proslavom svog 30. rođendana. Repertoar koncerta bio je sastavljen od nekoliko setova... ODLIČAN KONCERT Klapa Cambi proslavila 30. rođendan u Arsenalu

S koncertom u Zadru klapa Cambi iz Kaštel Kambelovca nastavila je s proslavom svog 30. rođendana.

Repertoar koncerta bio je sastavljen od nekoliko setova koji su ukratko prikazali rad klape kroz ovih 30 godina, od a cappella izvornih napjeva, preko obrada te naposljetku novih pjesama uz instrumentalnu pratnju. U nekoliko navrata klapi se pridružio i gost koncerta Tedi Spalato.

Slavljenički niz Cambi je počeo u svojim Kaštelima, a samo četiri dana nakon  Cambi su zapjevali i sa Zadranima.

Povodom jubilarnog rođendana, pripremili su i novi, dvostruki, kompilacijski album ‘Best of’ koji će uskoro biti dostupan u CD shoppovima.

‘Kriva karta’, ‘Ne more mi bit’, ‘Od zipke do križa’, ‘Moreš li razumit’, ‘Popucale rebatine’, ‘Kamena’, ‘Lipoto moja’, najnovija ‘Noćas viruj zvizdama’ i još mnogi drugi veliki hitovi, Cambi su plasirali u sam vrh klapske scene i donijeli im cijeli niz nagrada među kojima i čak 10 Porina. Cambi se može pohvaliti vrhunskim pjevačima u svojim redovima koji su jedinstvenom interpretacijom pjesmama dali prepoznatljivi Cambijev pečat koji publika osjeća i cijeni.

Solidno popunjen Arsenal, dobro raspoložena zadarska publika i svevremenski hitovi bili su garancija za još jednu uspješnu rođendansku proslavu klape Cambi.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.