ODLIČNA VIJEST U Zadarskoj županiji nema novooboljelih, u Hrvatskoj samo 1 ODLIČNA VIJEST U Zadarskoj županiji nema novooboljelih, u Hrvatskoj samo 1
U Hrvatskoj je u zadnja 24 sata od koronavirusa oboljela tek jedna osoba, izvijestio je ministar zdravstva Vili Beroš na konferenciji za medije u... ODLIČNA VIJEST U Zadarskoj županiji nema novooboljelih, u Hrvatskoj samo 1

U Hrvatskoj je u zadnja 24 sata od koronavirusa oboljela tek jedna osoba, izvijestio je ministar zdravstva Vili Beroš na konferenciji za medije u petak u 14 sati. Jedna je osoba preminula.
– U zadnja 24 sata imamo jednog novooboljelog. Ukupno su oboljele 2222 osobe, 51.568 testiranja, od čega 1228 u zadnja 24 sata. Postotak pozitivnih nalaza 4,43%. Imamo jednu preminulu osobu u KBC Split koja je 1923. godište, bila je korisnica Doma u Makarskoj. Ukupno preminulih je 95. Na respiratoru je osam pacijenata. Hospittaliziranih 142, otpuštenih imamo 716, a oporavljenih kod kuće 1153. Ukupno oporavljenih 1869 osoba u RH, izvijestio je ministar zdravstva Vili Beroš.

Novooboljeli je kontakt oboljele osobe koja radi u Domu za starije osobe u Koprivničko-križevačkoj županiji.

Prema informacijama iz Stožera civilne zaštite Zadarske županije nema novooboljelih osoba na području Zadarske županije, i stanje je isto kao i proteklih dana. Jučer su testirana 34 uzorka, a od početka epidemije 2310 uzoraka.

Aktivni nadzor provodi se nad 30 stanovnika, a istekao je za  3809 osoba.

U protekla 24 sata nije bilo kršenja mjera samoizolacije.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.