Održana 42. sjednica Izvršnog odbora Hrvatske zajednice županija Održana 42. sjednica Izvršnog odbora Hrvatske zajednice županija
Domu Zadarske županije održana je 42. sjednica Izvršnog odbora Hrvatske zajednice županija. Članovima Izvršnog odbora pridružio se i predstojnik Državnog ureda za upravljanje imovinom... Održana 42. sjednica Izvršnog odbora Hrvatske zajednice županija

Domu Zadarske županije održana je 42. sjednica Izvršnog odbora Hrvatske zajednice županija.

Članovima Izvršnog odbora pridružio se i predstojnik Državnog ureda za upravljanje imovinom Tomislav Boban s kojim su razgovarali o upravljanju državnom imovinom u jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave.

U nastavku sjednice razgovaralo se i o ulozi Hrvatske zajednice županija u reformi lokalne i područne (regionalne) samouprave, a predsjednik Hrvatske zajednice županija i šibensko-kninski župan Goran Pauk osvrnuo se na plakate s porukom ‘Dobrodošli u Zadarsku regiju!’ koji su osvanuli u Šibeniku.

Članovi Izvršnog odbora uputili su se nakon sjednice u Sveti Filip i Jakov na otvorenje 16. festivala cvijeća Zadarske županije te posjetiti akciju Zaklade Ana Rukavina kojoj je Hrvatska zajednica županija suorganizator.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.