ODRŽANA IZBORNA SKUPŠTINA Dr. Dubravka Finka izabrana za predsjednicu zadarskih Reformista! ODRŽANA IZBORNA SKUPŠTINA Dr. Dubravka Finka izabrana za predsjednicu zadarskih Reformista!
Održana je izborna Skupština gradske organizacije Narodne stranke-Reformisti Zadar, u četvrtak, 12. svibnja 2016. godine. Skupštinu kojoj je nazočio velik broj članova vodio je... ODRŽANA IZBORNA SKUPŠTINA Dr. Dubravka Finka izabrana za predsjednicu zadarskih Reformista!

Održana je izborna Skupština gradske organizacije Narodne stranke-Reformisti Zadar, u četvrtak, 12. svibnja 2016. godine.
Skupštinu kojoj je nazočio velik broj članova vodio je Borko Oguić, predsjednik županijske organizacije Reformista Zadarske županije.
Birani su članovi za sva tijela Narodne stranke – Reformisti.
Za predsjednicu gradske organizacije jednoglasno je izabrana doktorica Dubravka Finka, predsjednica Zadarske podružnice Udruge za promicanje prava pacijenata. Prisutnima se kratko obratila istaknuvši članstvu kako svi zajedno mogu pomoći ozdravljenju gradske organizacije Reformista te da će se potruditi da gradska organizacija bude korektivni faktor u gradu Zadru. Zahvalila se na iskazanom povjerenju s nadom da će svi skupa uspješno surađivati.
Borko Oguić se zahvalio svima i naglasio kako se nada da će se glas Reformista grada Zadra čuti s obzirom na prisutnost dvije gradske vijećnice, Vesnu Sabolić i doktoricu Ljiljanu Klarin.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.