Održana sjednica Županijske skupštine, prisegnula 42 vijećnika! Održana sjednica Županijske skupštine, prisegnula 42 vijećnika!
U utorak, 20. lipnja 2017. godine održana je konstituirajuća sjednica Županijske skupštine Zadarske županije. Svečano je prisegnulo 42 vijećnika koji će u naredne četiri... Održana sjednica Županijske skupštine, prisegnula 42 vijećnika!

U utorak, 20. lipnja 2017. godine održana je konstituirajuća sjednica Županijske skupštine Zadarske županije. Svečano je prisegnulo 42 vijećnika koji će u naredne četiri godine donositi važne odluke za stanovnike Zadarske županije.

Za predsjednika Županijske skupštine ponovno je izabran Željko Lončar (HDZ), a za potpredsjednice Skupštine bit će Snježana Jurinić (HDZ) i Renata Sabljar Dračevac (SDP)

U Mandatno povjerenstvo za predsjednika imenovan je Željko Šoša (HDZ), a za članove Nevenka Marinović (HDZ) i Josip Tičić (SDP).

U Odbor za izbor i imenovanja za predsjednicu imenovana je Marina Mihovilović Pajkin (HDZ) , za potpredsjednika Nikica Čalušić (HDZ) , a za članove Nataša Turbić (HDZ) i Renata Sabljar Dračevac (SDP).

U prilogu pogledajte imena novih vijećnika.

PRILOG

DSC_1882-800x534

DSC_1695-800x534

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.