ODRŽANA SVEČANA PRISEGA Pročitajte tko su novi suci porotnici Općinskog suda u Zadru ODRŽANA SVEČANA PRISEGA Pročitajte tko su novi suci porotnici Općinskog suda u Zadru
U četvrtak, 23. srpnja 2015. godine, pred predsjednikom Županijske skupštine Željkom Lončarom, a u nazočnosti predsjednika Općinskog suda Željka Rogića, prisegnuli su suci porotnici... ODRŽANA SVEČANA PRISEGA Pročitajte tko su novi suci porotnici Općinskog suda u Zadru

U četvrtak, 23. srpnja 2015. godine, pred predsjednikom Županijske skupštine Željkom Lončarom, a u nazočnosti predsjednika Općinskog suda Željka Rogića, prisegnuli su suci porotnici i suci porotnici za mladež Općinskog suda u Zadru.
Rješenja o njihovom imenovanju, sukladno Zakonu o sudovima, a nakon provedenog postupka, donijela je Županijska skupština 10. srpnja 2015. godine. Suci porotnici imenovani su na vrijeme od četiri godine.

Suci porotnici:
1. Branka Đorđević
2. Tomislav Mišlov
3. Bruno Marcelić
4. Varija Šunde Nikolić
5. Ive Klanac
6. Zdravko Jerak
7. Jelena Dunatov
8. Ante Švorinić,
9. Vlatka Prtenjača
10. Ivanka Buovac
11. Ana Marija Erlić
12. Branko Dupor
13. Branko Rudić
14. Petar Pedišić

 

Suci porotnici za mladež:
1. Luiza Zečević
2. Sofija Torbarina Ruljančić
3. Marija Pia Valentin Petani
4. Dinko Stojčević
5. Mijo Župić
6. Mladen Čatlak
7. Biserka Šantić
8. Miroslav Cindori
9. Jasmina Sandalić
10. Irena Knežević
11. Mirela Kalcina
12. Ivana Kulaš
13. Ana Kuštera
14. Ivana Šare
15. Dinko Basioli

 

suci porotnici 1

Predsjednik Općinskog suda Rogić pozvao je suce porotnike na suradnju naglasivši da je njihova uloga iznimno važna jer pomažu sucima, koji su često usmjereni samo na zakone, unijeti i iskustvo iz stvarnoga života u slučajeve kako bi presude, osim sukladne zakonu, bile i pravedne.
Predsjednik Skupštine Lončar čestitao je sucima porotnicima poželjevši im uspješnu suradnju s vrsnim pravosudnim stručnjacima te ih pozvao da svojim radom doprinesu učinkovitom, pravednom i efikasnom pravosuđu na dobrobit svih građana.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.