Održana vježba intervencije kod iznenadnog onečišćenja mora Održana vježba intervencije kod iznenadnog onečišćenja mora
U organizaciji Operativnog centra Zadarske županije za provedbu plana intervencija kod iznenadnih onečišćenja mora u Zadarskoj županiji, jutros je održana vježba intervencije kod iznenadnog... Održana vježba intervencije kod iznenadnog onečišćenja mora

U organizaciji Operativnog centra Zadarske županije za provedbu plana intervencija kod iznenadnih onečišćenja mora u Zadarskoj županiji, jutros je održana vježba intervencije kod iznenadnog onečišćenja mora radnog naziva Zadar 2016.

Vježba je održana na području uvale Maestral u Zadru s početkom u 9.30 sati, u sklopu dvodnevnih aktivnosti koje imaju za cilj podizanje stupnja pripravnosti i spremnosti za reagiranja na iznenadna onečišćenja mora te unaprjeđenje suradnje i usklađivanje operativnog osoblja, a provodi se u skladu sa Planom intervencija kod iznenadnih onečišćenja mora u Zadarskoj županiji.

Tim povodom u Domu  Zadarske županije, za članove Operativnog centra Zadarske županije za provedbu plana intervencija kod iznenadnih onečišćenja mora u Zadarskoj županiji , održava se cjelodnevna stručna edukacija Reagiranja na iznenadna onečišćenja mora.  Predavači su stručnjaci  Jadranskog istraživačko-edukativnog centra za reagiranja kod iznenadnih onečišćenja mora (ATRAC).

 

 

 

 

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.