Općina Poličnik dala teren obitelji Dragaš i našla tko će im izgraditi kuću Općina Poličnik dala teren obitelji Dragaš i našla tko će im izgraditi kuću
“Općina Poličnik zajedno s mjesnim odborom i grupom mještana pokrenula je inicijativu za pomoć u stambenom zbrinjavanju obitelji Dragaš u Briševu”, izjavio je za Radio... Općina Poličnik dala teren obitelji Dragaš i našla tko će im izgraditi kuću

“Općina Poličnik zajedno s mjesnim odborom i grupom mještana pokrenula je inicijativu za pomoć u stambenom zbrinjavanju obitelji Dragaš u Briševu”, izjavio je za Radio Zadar načelnik općine Davor Lončar.

“Inicijativu za pomoć obitelji Dragaš pokrenuli smo prije tjedan dana zajedno s mjesnim odborom i grupom mještana. Do sada su obavljeni razgovori s investitorima koji će graditi kuću, a općina Poličnik će dati građevinsko zemljište, projektnu dokumentaciju, komunalne priključke i riješit  će imovinsko pravne probleme.

   Što se tiče zemljišta ono je po prostornom planu predviđeno kao građevinsko zemljište na kojoj je blizina postojeće komunalne infrastrukture dostupna da bi se mogla graditi obiteljska kuća. Kako se radi o izvanrednoj situaciji mi ćemo krenuti u projektiranje izvedbenog projekta, a paralelno s tim i glavnog projekta kako bi mogli što prije zatražiti građevinsku odnosno uporabnu dozvolu”, rekao je načelnik općine Poličnik i saborski zastupnik Davor Lončar.

Lončar zahvaljuje investitorima koji su odlučili pomoći ali žele ostati anonimni.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.