KAZNENE PRIJAVE Općina Vir optužuje odgovorne u PU zadarskoj za zlouporabu položaja i ovlasti! KAZNENE PRIJAVE Općina Vir optužuje odgovorne u PU zadarskoj za zlouporabu položaja i ovlasti!
Pročelnica Paola Žepina iz Upravnog odjela za prostorno uređenje, graditeljstvo i komunalno gospodarstvo Općine Vir izvijestila je kako će Općina Vir podignuti kaznene prijave... KAZNENE PRIJAVE Općina Vir optužuje odgovorne u PU zadarskoj za zlouporabu položaja i ovlasti!

Pročelnica Paola Žepina iz Upravnog odjela za prostorno uređenje, graditeljstvo i komunalno gospodarstvo Općine Vir izvijestila je kako će Općina Vir podignuti kaznene prijave protiv odgovornih osoba u PU zadarskoj zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela protiv službene dužnosti, zlouporabom položaja i ovlasti propisane Kaznenim zakonom, odnosno radi protuzakonitog djelovanja i neispunjavanja svojih obaveza propisanih Zakonom o policijskim poslovima i ovlastima, te onemogućavanja Općinske uprave Vir u provođenju svojih zakonodavnih i izvršnih ovlasti proizašlih iz Zakona o građevinskoj inspekciji, Zakona o komunalnom gospodarstvu i Odluke o komunalnom redu Općine Vir.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.