OPREZ – VLASNICI PASA Otrovan i treći pas u Bibinjama OPREZ – VLASNICI PASA Otrovan i treći pas u Bibinjama
U Bibinjama je otrovan već treći pas u posljednja dva mjeseca. Upozoravaju se vlasnici pasa da budu na oprezu i vode pse na vodilici... OPREZ – VLASNICI PASA Otrovan i treći pas u Bibinjama

U Bibinjama je otrovan već treći pas u posljednja dva mjeseca. Upozoravaju se vlasnici pasa da budu na oprezu i vode pse na vodilici kako bi smanjili mogućnost da pojedu otrovani hranu.

Radi li se o bacanju otrova kako bi se riješio problem miševa ili netko namjerno truje pse, za sada nije poznato.

 • Yvonne Marie

  29. srpnja 2016. #1 Author

  Ne mogu vjerovati da se ovakve stvari događaju kad se cijeli svijet bori protiv zlostavljanja i mučenja do smrti životinja. U Americi je i donesen zakon o zaštiti životinja tako da se zlostavljanje ili ubojstvo životinje tretira isto kao i kazneno djelo za zlostavljanje ili ubojstvo čovjeka. Toliku težinu ima kazna. Ako su otrov protiv miševa stavljale nadležne službe, tada to nije učinjeno po propisu da se zaštiti okoliš, životinje i ljudi. Tada vlasnici pasa imaju zakonsko pravo tražiti odštetu ili barem kaznu za počinioce. Ako su to učinili pojedinci, kažem im : ” Karma je kuja!” Kad otvoriš vrata zla, otvorio si sto drugih!” Samo nebo zna gdje istine je trag ….

  Odgovori

 • Ivana Kratki

  30. srpnja 2016. #2 Author

  Mi smo primitivci u svakom pogledu. Što pas ikome radi a vjeran ti je uvijek. Prošle godine su u Kožinu isto moju bishonku otrovali ali dr.Žilic je spasio.

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.