OSUMNJIČEN ZA PROVALU U PET AUTOMOBILA: Krao naočale, novac i druge predmete OSUMNJIČEN ZA PROVALU U PET AUTOMOBILA: Krao naočale, novac i druge predmete
Policijski službenici II policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjakom kojeg je u srijedu, oko 21 sat, na parkiralištu u Ulici dr.... OSUMNJIČEN ZA PROVALU U PET AUTOMOBILA: Krao naočale, novac i druge predmete

Policijski službenici II policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjakom kojeg je u srijedu, oko 21 sat, na parkiralištu u Ulici dr. Franje Tuđmana u Zadru, 51-godišnji vlasnik Renaulta zatekao pri provali u svoj automobil.
Njega se također sumnjiči da je ranije iste večeri, na navedenom parkiralištu provalio u još četiri automobila u vlasništvu više osoba te otuđio novac, sunčane naočale, CD-e kao i da je u prosincu, iz drvarnice u vlasništvu 51-godišnjakinje otuđio električni alat vrijedan nekoliko tisuća kuna.
Otuđeni predmeti su mu oduzeti i biti će vraćeni vlasnicima, a protiv njega se podnosi kaznena prijava Državnom odvjetništvu zbog teških krađa.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.