Osveta uhljeba: Ivona Cota terorizira Darka Mikulića jer je razotkrio njen nezakonit rad Osveta uhljeba: Ivona Cota terorizira Darka Mikulića jer je razotkrio njen nezakonit rad
Nakon što je na portalu Kalelarga info objavljen članak o katastrofalnom radu, nenormalnom ponašanju, lažnom predstavljanju, uhođenju i vrebanju, te vrijeđanju građana s Facebooka,... Osveta uhljeba: Ivona Cota terorizira Darka Mikulića jer je razotkrio njen nezakonit rad

Nakon što je na portalu Kalelarga info objavljen članak o katastrofalnom radu, nenormalnom ponašanju, lažnom predstavljanju, uhođenju i vrebanju, te vrijeđanju građana s Facebooka, od strane Ivone Cote, pomoćnice pročelnika Odjela za provedbu dokumenata prostornog uređenja i građenja Zadarske županije, o čemu više možete pročitati OVDJE, redakciji se javio Darko Mikulić iz Vira, čovjek koji je oštećen zahvaljujući njenim nezakonitim postupcima, a nakon što je iznio svoje iskustvo na Facebooku, u grupi “Ljubitelji otoka Vira” priredila mu je pravi teror, maltretirala i njega i njegove prijatelje sa svog Facebook profila, prijetila, sa pravog profila, na ime Ivona Cota, ali i sa lažnog pod imenom Ana Micic kojom se koristi već četiri godine i koji je registriran na njen broj mobitela.

No krenimo redom. Darko Mikulić nam je na početku razgovora kazao kako se nakon 30 godina rada u Njemačkoj, gdje je imao svoju tvrtku, vratio za stalno živjeti s obitelji u Vir, te da ne pripada ni jednoj političkoj struji.

PhotoPictureResizer_190612_043832949-600x678

Ukazao na nezakonito postupanje pomoćnice županijskog pročelnika Ivone Cote

“Ne zanima me politika, nisam niti upućen u politička zbivanja na Viru. Ne želim na to gubiti vrijeme. Od nikoga ništa ne trebam, pošteno sam zaradio novac da imam dovoljno za sebe i obitelj i to je to. Nemam veze ni s načelnikom Kapovićem, ni oporbom. Znam da je u zadnje vrijeme nešto aktualna benzinska pumpa, ne znam što je točno oko toga bilo, nisam ni čitao, ali raduje me da se pumpa na Viru otvorila. Našem otoku je pumpa trebala. ” – kazao je Mikulić dodajući kako je svoje negativno iskustvo sa županijskim Odjelom za provedbu dokumenata prostornog uređenja i građenja, odnosno pomoćnicom pročelnika Ivonom Cota odlučio iznijeti u grupi Ljubitelji otoka Vira jer ga je pogodilo njeno nezakonito ponašanje, a još više bahatost i bezobrazluk koje je uslijedilo kada joj je ukazao na to.

“Problem je bio u tome što je susjedu Milanu Dokmanu izdala građevinsku dozvolu da može graditi kuću pola metra od zajedničke međe (granice), a bez da sam se ja očitovao, niti mi je pružena prilika za to. Poziv za očitovanjem dobio sam preporučeno poštom, a poslana mi je deset dana nakon što je rok za očitovanje i žalbu istekao, a građevinska dozvola postala pravomoćna. Ja nisam želio da susjed gradi kuću pola metra od međe i moje je zakonsko pravo da to kažem pri postupku izdavanja dozvole. Ako nisam suglasan, nije mu mogla izdati dozvolu. On bi u tom slučaju pomaknuo kuću u stranu i sve u redu. Ja nemam ništa protiv susjeda, na nadležnim službama je da postupaju po zakonu, a ne da se ja zbog njihovog nezakonitog postupanja svađam s njim. Kada sam došao kod Cote u ured, bila je jako drska i bezobrazna, cijelo vrijeme je govorila povišenim tonom. Pitala me da što ja hoću kad sam dao suglasnost. Rekao sam da nisam i neka pogleda u spis i nađe je. No ona je nakon preturanja po spisu rekla – “U pravu ste, niste dali suglasnost, ali sad je gotovo, ja sam građevinsku dozvolu već izdala. Više ne možete ništa učiniti. ”

CYMERA_20190614_182319

Doživio bezobrazluk, vikanje i bahatost Cote u županijskom uredu

Darko Mikulić nakon toga bio je nezadovoljan jer su povrijeđena njegova prava, a umjesto isprike dobio je bezobrazluk, viku i bahatost.

“Otišao sam kući žalostan i utučen što stvari tako funkcionoraju kod nas. Jedva sam čekao doći živjeti na Vir, nakon što sam u Njemačkoj živio i radio 30 godina, vodio firmu, i nikad se ni jedan službenik ili službenica javne uprave nisu derali na mene, a kamo li se ovako ponašali.” – kazao je Mikulić.

Svoje iskustvo napisao je u Facebook grupi “Ljubitelji otoka Vira”.

Maltretirala ga na Facebooku, a nakon toga i njegove prijetelje u vezi predmeta

“Nisam puno aktivan na Facebooku, ali želio sam podijeliti s drugima negativno iskustvo koje sam doživio. No tek tad počeli su moji problemi. Ivona Cota me stala napadati i vrijeđati sa svog profila i sa profila Ana Micic za koji sam kasnije doznao da pripada njoj. Poslala mi je niz poruka u Inbox, neke od njih bile su i prijeteće. Kako joj nisam odgovarao, onda se počela obraćati redom mojim Facebook prijateljima u inbox, slala im poruke sa svog profila Ivona Cota i maltretirala ih detaljima oko građevinske dozvole i govorila im neka mi prenesu. Ljudi su bili u šoku, nisu ni znali za te probleme, a šokantno im je bilo da im se obraća pomoćnica županijskog pročelnika na taj način i u vezi nekog predmeta. Bilo je strašno. Nisam znao što bih rekao tim ljudima osim da kad vide da im je Ivona Cota poslala poruku da niti ne otvaraju. ” – ispričao je gospodin Mikulić dodajući kako je bilo i prijetnji od nje preko prijatelja, kako mu je pisala da zna sve o njemu, da je saznala preko prijatelja u Viru i slično.

Uspoređivala ga s psom govoreći da neka ne laje

“Strašna je ta tortura i uznemiravanje koje sam doživio, nakon što je prekršila zakon na moju štetu i nakon što sam na to ukazao. Za svaki svoj navod imam dokaze. Zato sam se obratio redakciji i odlučio iznijeti svoje iskustvo, nadam se da će nadređeni to pročitati i reagirati. Ne može se tako jedna službenica ophoditi prema strankama. To je van svake zdrave pameti.” – zaključio je Mikulić, te nam dostavio preslike poruka koje je Ivona Cota slala njegovim prijateljima i poznanicima preko Facebooka, te poruka koje mu je slala s lažnog profila kojeg koristi na ime Ana Micic, a koji je registriran na njen broj mobitela.

longin vickovic mrsic 800x450

Što će poduzeti župan Božidar Longin? Čekamo njegov odgovor!

Podsjetimo, u javnim komentarima u u grupi “Ljubitelji otoka Vira”, u kojoj je 23.500 ljudi, pisala mu je da ne laje, da lako mu je lajati, nazivajući ga tako psom.

Za komentar ovako nenormalnog i neprimjerenog ponašanja pomoćnice pročelnika u Zadarskoj županiji zamolili smo i župana Božidara Longina, a njegov odgovor ćemo objaviti čim ga dobijemo. Od njega očekujemo odgovor kakve mjere će poduzeti u vezi ovog slučaja.

FOTO Jedna u brojnih poruka koje je Cota slala prijateljima od Darka Mikulića na Fejs u vezi predmeta

Screenshot_20190614_183001-01

Neprimjeren način na koji pomoćnica pročelnika u Zadarskoj županiji službeno komunicira sa strankama, obraćajući se njihovim Facebook prijateljima u inbox u vezi predmeta. 

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.