OTKAKO JE UHIĆEN SILOVATELJ KĆERI Susjedi u kvartu odahnuli – mirnije živimo! OTKAKO JE UHIĆEN SILOVATELJ KĆERI Susjedi u kvartu odahnuli – mirnije živimo!
Cijelu Hrvatsku šokirala je vijest da je zbog teškog kaznenog djela protiv spolne slobode, odnosno rodoskvrnuća, nasilja u obitelji i povrede prava djeteta, Zadraninu... OTKAKO JE UHIĆEN SILOVATELJ KĆERI Susjedi u kvartu odahnuli – mirnije živimo!

Cijelu Hrvatsku šokirala je vijest da je zbog teškog kaznenog djela protiv spolne slobode, odnosno rodoskvrnuća, nasilja u obitelji i povrede prava djeteta, Zadraninu u kasnim četrdesetim godinama krajem srpnja određen istražni zatvor, te da je godinama silovao kćer koja je čak i ostala trudna i rodila njegovo dijete kao maloljetnica.

Međutim, doznalo se kako su susjedi prijavljivali ovog čovjeka zbog obiteljskog nasilja, a imali su problema i sami s njim. Bio je, kazali su, vrlo neugodan, bojali su ga se, imao jw nasilnu narav, i stalno su slušali buku i galamu iz kuće u kojoj su živjeli.

“Odahnuli smo otkako ga ne viđamo. Uvijek je bio namrgođen i agresivan. Nitko ga nije simpatizirao. Bilo nam je žao njegove obitelji, ali nikad se nisu žalili. Svoje probleme držali su za sebe.” – kazala nam je jedna susjeda.

Ono što je neshvatljivo, jest činjenica da su i policija i socijalne radnice posjećivale ovu obitelj, zbog prijava za obiteljsko nasilje, ali ni jedni ni drugi nisu shvatili kakve monstruozne stvari se događaju u ovoj obitelji.

Pidsjetimo, privedeni muškarac osumnjičen je za teško kazneno djelo spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta ( kazna od pet godina zatvora), teško kazneno djelo protiv spolne slobode prema bliskoj osobi na osobito ponižavajući način (do 10 godina zatvora), za nasilje u obitelji i povredu djetetovih prava (do pet godina zatvora).

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.