Otvorenje novog dijela Supernove u ožujku – nove trgovine i kafići! Otvorenje novog dijela Supernove u ožujku – nove trgovine i kafići!
Krajem ožujka otvara se novoizgrađeni dio centra Supernova u Zadru. Ovim značajnim proširenjem trgovačkog centra, Zadar će dobiti jos veće i atraktivnije šoping odredište... Otvorenje novog dijela Supernove u ožujku – nove trgovine i kafići!

Krajem ožujka otvara se novoizgrađeni dio centra Supernova u Zadru. Ovim značajnim proširenjem trgovačkog centra, Zadar će dobiti jos veće i atraktivnije šoping odredište s još bogatijom ugostiteljskom i modnom ponudom, kako za domaće posjetitelje tako i za turiste. Novi prošireni dio trgovačkog centra Supernova imat će bruto površinu od 30.000 četvornih metara. Time će po završetku radova u proljeće 2018. mlađim i starijim posjetiteljima na raspolaganju biti oko 67.770 m2 šoping raja.
Novoizgrađeni dio trgovačkog centra spojit će se u potpunosti s postojećim centrom. Posjetitelji se već sad mogu radovati novom velikom food courtu, još većoj dječjoj igraonici te još atraktivnijoj ponudi vodećih domaćih i svjetskih brendova.
Planiranom dogradnjom trgovačkog centra u proračun grada Zadra na ime komunalnog doprinosa uplaćeno je 13 milijuna kuna. Investicija austrijske m2 grupe, vlasnika sedam Supernova centara u Hrvatskoj, u proširenje šoping centra Supernova Zadar vrijedna je 228 milijuna kuna.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.