PAKOŠTANE ZA VUKOVAR Mještani odali počast gradu heroja! PAKOŠTANE ZA VUKOVAR Mještani odali počast gradu heroja!
U organizaciji Torcide Pakoštane večeras u 19 sati pored murala koji se nalazi pored crkve u Pakoštanima okupili su se brojni mještani, te polaganjem... PAKOŠTANE ZA VUKOVAR Mještani odali počast gradu heroja!

U organizaciji Torcide Pakoštane večeras u 19 sati pored murala koji se nalazi pored crkve u Pakoštanima okupili su se brojni mještani, te polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća odali počast gradu heroja – Vukovaru!

fb_img_1479506991312

 • suzana

  18. studenoga 2016. #1 Author

  https://t.co/ueAxQqvVWq

  Odgovori

 • Osoba X

  19. studenoga 2016. #2 Author

  Zanimljiv je članak i ne dvojim u mudrost tog gospodina, ali mislim da se ni u jednoj knjizi ne može naučiti kako odgojiti dijete. Nema pravila ni garancije da će netko ispasti dobar čovjek ako ga se odgaja na ovaj ili onaj način. Ima bezbroj primjera gdje pored nikakvih roditelja, alkoholičara, nasilnika itd., zanemarena i čak zlostavljana djeca ispadnu dobri ljudi, a ima i obrnuto. Roditelji im pruže svu ljubav, pažnju i vrijeme, a djeca odrastu u loše ljude, nemoralne, nepoštene i bezosjećajne. No svakako da je odgoj djece težak i zahtjevan posao, i svatko bi trebao dobro razmisliti prije nego li ga se prihvati.
  I za kraj, citat poznatog filozofa i pjesnika Kahlila Gibrana – “Vaša djeca nisu Vaša djeca. Ona dolaze kroz vas, ali ne od vas. I premda su s vama, ne pripadaju vama. Možete im dati svoju ljubav, ali ne i svoje misli. Jer, oni imaju vlastite misli…”

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.