Pedijatrica zadarske bolnice ima korona virus, pod nadzorom djeca i roditelji Pedijatrica zadarske bolnice ima korona virus, pod nadzorom djeca i roditelji
Prema informacijama iz Stožera civilne zaštite Zadarske županije, broj oboljelih od koronavirosa povećao se za dvoje. Ravnatelj Opće bolnice Zadar, Željko Čulina, kazao je... Pedijatrica zadarske bolnice ima korona virus, pod nadzorom djeca i roditelji

Prema informacijama iz Stožera civilne zaštite Zadarske županije, broj oboljelih od koronavirosa povećao se za dvoje.

Ravnatelj Opće bolnice Zadar, Željko Čulina, kazao je slijedeće:

“Oboljeli su 63-godišnji muškarac koji je došao iz inozemstva i pedijatrica Opće bolnice Zadar. Ona nije osjećala simptome, ali je pozitivna na korona virus. Testirala se nakom što joj je javljeno da je kolega iz Zagreba s kojim je bila u kontaktu pozitivan na korona virus. Pregledala je 15 djece, pa su pod nadzorom i oni i roditelji.” – naglasio je Čulina.

Nadležni mole da se ne širi panika među stanovnicima Zadarske županije, već da se svi ponašaju maksimalno odgovorno i savjesno, te da ostanu u svojim domovima.

U ovim trenucima najvažnija osobna disciplina i pridržavanje svih uputa koje daje Stožer civilne zaštite Hrvatske, Hrvatski zavod za javno zdravstvo i Ministarstvo zdravstva.

Policijski službenici PU zadarske pravovremeno provode sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti sukladno odlukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske. Sve raspoložive snage PU zadarske su uključene na terenu i upozoravaju građane da se upute svojim kućama ukoliko nije nužno da budu vani.Prilikom zaticanja grupe ljudi koja se druži na javnim prostorima, naredit će im se da se raziđu i upute svojim kućama, a ukoliko ne postupe po zapovijedi policijskog službenika mogu biti kažnjeni.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.