Plivački klub Zadar i Meta baloni organiziraju fešticu na bazenu Plivački klub Zadar i Meta baloni organiziraju fešticu na bazenu
Plivački klub Zadar i Meta baloni Zadar odlučili su oživjeti mjesto naše mladosti na kojem se sada kupaju naša djeca te s balonima ispuniti... Plivački klub Zadar i Meta baloni organiziraju fešticu na bazenu

Plivački klub Zadar i Meta baloni Zadar odlučili su oživjeti mjesto naše mladosti na kojem se sada kupaju naša djeca te s balonima ispuniti isto nebo novim bojama.

Svi ste pozvani na Meta fešticu od balona na Bazenu gdje će se održati prvi Balloon jump- istovremeni skok u more i puštanje balona u zrak točno u 12:30!
Meta feštica od balona na Bazenu će se održati u petak, 22.06.2018. u trajanju od 10 do 13 sati na Bazenu Kolovare.
Povod je otvaranje ljetne sezone plivanja na bazenu Kolovare i slavljenje početka ljeta i ljetnih radosti za djecu.
A što djeca najviše vole?! Naravno balone!
Svi Meta baloni na Meta feštici su biorazgradivi pa nema straha za naše plavo more i obalu.
Vrijedni plivači iz starijih skupina Plivačkog kluba Zadar pobrinut će se da bazen bude čist pa je organizirano i čišćenje bazena prije početka događanja .
Na Meta feštici od balona na Bazenu djecu očekuje niz zabavnih natjecateljskih i nenatjecateljskih aktivnosti kao što su štafeta skokova s balonima, skakanje u vrećama, povlačenje konopa, guranje balona s teniskim reketima, a za najmanje je osiguran “Kutak za malene” gdje će djeca moći bojati, igrati društvene igre te igrati igre s balonima.
Za one malo starije plivače održat će se „ Najzabavniji skok“ i nagrađivati najbolji u amaterskom natjecanju u skokovima s balonima u bazen.
Moći će se uživati u atraktivnim izvedbama s balonima Kluba za skokove u vodu Zadar i sinkroniziranih plivačica iz Plivačkog Kluba Jadera.
Očekuje se i dobra glazba, pokloni za sudionike te hrana i piće za sve pa je dobra zabava za velike i male zagarantirana.
Pozivamo sve velike i male Zadrane da dođu pogledati ovaj zabavan spoj mora i balona i da sudjeluju na prvom Balloon jumpu !
Važno je napomenuti da na Balloon jumpu mogu sudjelovati samo STROGO plivači uz obaveznu prijavu sa roditeljem. Prijave za skok započinju u 10 sati na štandu Plivačkog kluba Zadar.
Iz PK Zadar ovim putem pozivaju djecu na upis u ljetnu školu plivanja koja počinje 26.06. a traje cijelo ljeto. Sve informacije o upisima zainteresirani mogu dobiti svako jutro na bazenu Kolovare ili na brojeve telefona: 099/8038521, 098/1374604

Autor teksta: Albina Knežević, FortitudoUp, 099/3266 411

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.