Plivalište na Višnjiku  počinje s radom u ponedjeljak; ulazi se s južne strane Plivalište na Višnjiku  počinje s radom u ponedjeljak; ulazi se s južne strane
Tijekom kolovoza na Zatvorenom bazenskom plivalištu Višnjik uspješno je obavljen redoviti godišnji remont bazenske opreme, a uz servis i potrebne popravke za početak nove... Plivalište na Višnjiku  počinje s radom u ponedjeljak; ulazi se s južne strane

Tijekom kolovoza na Zatvorenom bazenskom plivalištu Višnjik uspješno je obavljen redoviti godišnji remont bazenske opreme, a uz servis i potrebne popravke za početak nove sezone izmijenjena je i voda u svim bazenima. Plivalište počinje s radom u ponedjeljak 3. rujna i radit će po redovitom rasporedu za sve korisnike od 06:00 sati.
Zbog izgradnje teniskih terena na kojima će se održati Davis Cup susret između Hrvatske i SAD-a posjetitelji će imati pristup sa južne strane plivališta na privremeni ulaz koji će biti korišten sve do završetka Davis Cupa. (Prolaz kod poslovnih prostora prema energani, na slici). Mole se svi naši korisnici da se pridržavaju navedenog i da na plivalište ne dolaze sa sjeverne strane, pored rampe, već da se za dolazak na plivalište koriste prolazom kroz poslovne prostore.
Javnost ćemo pravovremeno obavijestiti i o režimu rada plivališta za vrijeme odigravanja samih mečeva, u periodu od 14. do 16. rujna 2018., a odluku o radnom vremenu plivališta donijeti ćemo sukladno sigurnosnim zahtjevima Davis Cup susreta i u dogovoru s teniskim savezom.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.