Počeli ‘Bibinjski gušti’: Tri dana uživanja u domaćim jelima i glazbi Počeli ‘Bibinjski gušti’: Tri dana uživanja u domaćim jelima i glazbi
Sinoć je u uvali Taline u Bibinjama započela trodnevna manifestacija pod nazivom “Bibinjski gušti” kojom se prezentiraju proizvođači domaćih proizvoda Zadarske županije, ali i... Počeli ‘Bibinjski gušti’: Tri dana uživanja u domaćim jelima i glazbi

Sinoć je u uvali Taline u Bibinjama započela trodnevna manifestacija pod nazivom “Bibinjski gušti” kojom se prezentiraju proizvođači domaćih proizvoda Zadarske županije, ali i šire. Organizatori su Turistička zajednica općine Bibinje i Općina Bibinje.

Za sve posjetitelje pripremljen je bogat kulturno zabavni program, puno pjesme i plesa, te degustacija tradicionalnih jela.

Nekoliko pjesama izrecitirao je poznati bibinjski pjesnik Ante Sikirić.

Načelnik općine Bibinje, Bruno Bugarija, poželio je svima okupljenima dobrodošlicu, te naglasio kako će Općina i dalje podržavati ovakve manifestacije, koje su korisne i za domaće stanovnike, koji na ovaj način njeguju tradiciju i kulturu, te za turiste i posjetitelje Bibinja.

Tijekom večeri u uvalu Taline pristizao je sve veći broj ljudi, a mirisi tradicionalnih domaćih jela svima su bili primamljivi. Osim u jelima, okupljeni su uživali u koncertu klape Rišpet.

Program se nastavlja večeras i sutra na večer.

VIDEO Govor načelnika Bruna Bugarije

 

fznor_vivid

fznor_vivid

rptnboz_vivid

mde_vivid

fznor_vivid

fznor_vivid

fznor_vivid

bsh_vivid

mde_vivid

Screenshot_20190808_040547_com.huawei.himovie.overseas-01

qrf

mde_vivid

hdrpl

mde_vivid

fznor_vivid

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.